perjantai 16. maaliskuuta 2018

Monipuolinen treeniviikko

Moi! Talvi tupsahti takaisin pienen vesisade ja loska ajan jälkeen. Pari päivää mentiin plussakelissä ja nyt on taas ollut pakkasta reilumminkin. Varsinkin aamut on olleet kylmiä. Oon tykännyt aamukävelyistä ja nyt vaihtelevat lämpötilat on kyllä huomannut tepastellessaan töihin.  Alkuviikosta puin ihan liikaa, kun oli plussakeli ja eilen ja tänään on pakkanen tuntunut purevalta.
Juoksua on tullut tällä viikolla vaan kerran ja sekin matolla pitkästä aikaa, ei vaan houkutellut lähteä lotisevaan ja liukkaaseen maastoon. Matolla oli kivaa pitkästä aikaa. Juoksin kilsan rauhassa 7 min km vauhtia ja loput 4km reippaasti kiihdyttäen. Nopein kilsa oli 5.22, mikä on ihan hyvä multa... Oon löllötellyt mielellään rauhassa viimeaikoina. Toi mattojuoksu tuntui melko helpolta, eikä tarvinnut liikaa repiä. Mutta ei siis liian helppokaan. Kokeilin ekaa kertaa mun uusia New balansen  lenkkareita, ja ne tuntui tosi hyviltä. Malli on w 1500 boa.
Boa on kengän lukitussysteemi. Siinä on siis sellainen rulla/nappi mistä painamalla lukitus aukeaa ja löystyy, nauhoja ei tarvitse sitoa.
Mulla ei oo ennen tuollaisia ollut, ihan kivan tuntuinen uusi tuttavuus. Kengät tuntui muutenkin hyviltä ja onhan ne nätit!
Meinasin juosta tänään, mutta jätän väliin kun viikonloppuna tulee kaksi lenkkiä. Huomenna n 15km pitkä rauhaisa lenkki poluilla ja sunnuntaiksi tuli tuuraus hcrd yhteislenkille kisahallille.
Tän viikon liikunnat tähän asti on seuraavanlaiset:
Ma aamukävely 35 min ja illalla naapurin naisten kanssa 50 min. Ja myöhemmin Keppijumppaa 30 min.
Ti illalla juoksu matolla 5km reipas/kiihtyvä
Ke kävely 35 min aamulla,  illalla venyttely 30 min ja pilates 30 min.
To aamulla 30 min coretreeni ja 35 min aamukävely ja illalla 30 min Flow jooga.

Pe 45 min aamukävely.
Keskiviikkona kävin myös lasten kanssa hiihtämässä, mutta tahti oli rauhallinen( lapset 5-7v)enkä laske sitä liikunnaksi vaikka kivaa oli!
Mukavasti ja monipuolisesti on tullut liikuttua. Ihan tyytyväinen oon ja jos noi viikonlopun lenkit onnistuu ja toteutuu, tulee viikosta liikuntojen puolesta tosi hyvä. Pääsiäisen maissa olis tarkoitus lisäillä juoksua enemmän maratonia silmälläpitäen. Siihen asti monipuolisella liikkeellä mennään.
Miten sun viikko on sujunut? Onko viikonloppu suunnitelmia?
Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...