Lukijat

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Juoksua, lepoa ja hyvää ruokaa, mahtava viikonloppu!

Moi! Viikonloppu meni suunnitellusti juoksun parissa. Oli tosi kivaa, vaikka oonkin aika poikki nyt.
Viikonloppu alkoi perjantaina mukavasti kun miehen nuoria aikuisia sukulaisia tuli yöpymään meille suomipop risteilyn jälkeen. Juteltiin ja naurettiin paljon. Kiva kun kävivät kylässä.
Lauantai aamupäivänä oli sovittu yhteislenkki sotungin koululta. Ehdin aamulla leipoa sämpylät ja syödä vieraiden kanssa runsaan aamiaisen ennen kuin vieraat lähtivät kohti Iisalmea ja minä kohti Sipoonkorpea.  Ihana auringonpaiste, kauniit maisemat ja mahti seura, mitäpä sitä muutakaan lauantailenkiltä toivoisi.
Juostiin tällä kertaa sotungin koululta kalkkiruukin luontopolulle,

kiepsaus tasakalliontielle ja kierros sorträskin ympäri
ja takaisin. 16km ja n. 3h.
Ihana fiilis! Päivä ja ilta meni rauhassa köllötellessä ja rentoillessa. Tilattiin pizzat ja otettiin rennosti. Nukkumaan menin jo kymmeneltä.
Sunnuntain aloitin kuorimalla 6.3kg perunoita. Meidän Perhe rakastaa itsetehtyjä valkosipuli perunoita. Niissä on vaan aikamoinen homma ja menekki on kova. 4kg perunaa riittää yhdeksi kerraksi :) nyt tehtiin vähän enemmän, että riittäisi evääksi. Laitoin potut veteen ja söin aamiaisen ja valmistauduin hcrd yhteislenkille.
Kisahallilla oli jo kuhinaa kun saavuin paikalle. N. 60 juoksijaa jakautui 4 eri vauhtiryhmään. Minä vedin 7.30+ vauhdista ryhmää.

Kivaa porukkaa ja mukavat merelliset maisemat keskustan tuntumassa.  Tehtiin vielä parin kaverin kanssa lisälenkki ja
mulle tuli yhteensä 15km. Oikein mainio juoksupäivä tämäkin!
Kotona mies oli jo aloittanut ruuanlaiton Ja suihkussa käynnin jälkeen auttelin häntä. Aivan ihania valkosipuli perunoita, possuleikkeitä ja aurajuustokastiketta. Maistui kyllä koko porukalle.
Illemmalla tuli mun vanhemmat käymään ja kahviteltiin ja jutusteltiin.
Loppuilta menikin taas sohvalla, tosin venyttelin 45 min siinä levon ohessa.
Mites sun viikonloppu? Lepäilitkö vai nautitko ulkoilmasta ja liikunnasta? Mä palailen taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...