Lukijat

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Sairastelua ja treenejä, katsaus menneeseen viikkoon

Moikka! Jäi taas kirjoittamatta toinen blogiteksti tällä Viikolla. Hädin tuskin sain aikaiseksi alkaa kirjoittaa tätäkään.
Joskus vaan on niin hankala tarttua asioihin, nytkin kun vihdoin aloitin tän kirjoittamisen ei ole tosiaankaan vaikea saada tekstiä syntymään.
No joka tapauksessa nyt tulee viime viikon yhteenveto sanoin ja kuvin.
Maanantaina heräsin neljältä järjettömään päänsärkyyn ja paleluun. Mittasin kuumeen ja mittari näytti 37.9. Jäin siis kotiin ja nukuin koko päivän. Tiistaina oli jo parempi olo. Lepäsin vielä kotona, mutta keskiviikkona menin jo töihin. Keskiviikko meni aika väsyneellä fiiliksellä, mutta torstaina olin jo tosi energinen. Kävelin aamulla hiljalleen 35 min
, voi että se tuntui mahtavalta! Illalla joogasin 30 min Ja venyttelin 15 min. Perjantaina kävelin jo reippaammin 40 min ennen töitä ja töitten jälkeen 25 min. Illalla vielä tein lihaskuntotreenin corelle

, jaloille ja pepulle 45 min ja myöhemmin venyttelin 20 min.
Lauantaina oli sovittuna aloittelijoille sopiva lenkki Töölön kisahallilta. Vedettiin se yhdessä vastaikuankeudelle blogin Jennyn kanssaJennyn blogiin tästä. Oli tosi kivaa porukkaa ja kaikki jaksoivat hienosti. Juostiin vajaa tunti, 3min rauhallista juoksua ja 1 min reipasta kävelyä systeemillä.
Alkuun tehtiin koordinaatioita ja loppuun lyhyitä venyttelyjä. Kaikki oltiin iloisia ja monet sanoivat, että on kiva kun järkättiin rauhallisempi lenkki, mihin oli matalampi kynnys osallistua. Näitä tulee lisää kevään aikana. Saattelin vielä Jennyn osan matkaa ja juoksin  spurttaillen  takaisin kisahallille. Tuntui ihanalta vaihdella vauhtia ja muutenkin fiilis oli tosi hyvä lenkin jälkeen! Mulle tuli yhteensä 10km.
Iltapäivällä tuli sisko perheineen ja tehtiin pizzaa yhdessä. Myöhemmin illalla mentiin miehen Kanssa vielä kylään siskolle ja vietettiin siellä iltaa pari tuntia. Kylläpä tuli taas naurettua!
Tänään sunnuntaina heräsin ensimmäisenä ja ehdin tehdä puolentunnin  pilateksen ennen kuin mies heräsi. Juotiin kahvit yhdessä ja minä söin kunnon aamiaisen.
Kahdeltatoista mentiin Tiinan kanssa kalkkiruukille polkujuoksemaan.  Oli keväistä ja aurinko pilkahteli ihanasti. Juostiin rauhassa 7km. 
Kotona tein 15 min koordinaatioita. Iltapäivällä mentiin miehen ja nuoremman pojan kanssa hampurilaiselle. Otin myös 1h30 min päikkärit. Illalla tuntui siltä, että oli päästävä lenkille taas. Tai oikeastaan mietin, että kilsamäärät tälle viikolle oli jäämässä huonoiksi, joten olisi hyvä tehdä joku lenkki kun fiilis oli levännyt ja hyvä.
Juoksin 7km vähän reippaammin. Tunne oli kokoajan hyvä ja rento. Asetin tavoitteeksi pitää vauhdin 6-6.30 min km. Se pysyi siinä ihmeen helposti ja keskivauhdiksi tuli 6.15 min km.
Tuntui hyvältä juosta helpolla tunteella vähän kovempaa. Ehkä vauhdit ei ole ihan kadonneet. Maratoniin on aikaa 2kk, eli vielä on aikaa treenata. Ensi viikolla olisi tarkoitus alkaa lisäämään viikko kilsoja ja tehdä useammin kovempia treenejä. Toivottavasti pysyn terveenä.
Mites sun viikko meni? Mä palaan taas, nyt on mentävä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...