sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Alle kolme viikkoa maratoniin, missä mennään?

Moikka! Taas on yksi viikko takana. Ja uusi edessä. Alle kolme viikkoa maratoniin! Hupsista keikkaa! Vielä ei jännitä kovasti, pieniä perhosia lentelee vatsassa.. Se on yksi juoksukisoihin osallistumisien hyvistä puolista. On ihanaa kun jännittää ja on jotain mitä odottaa. Paljon on tehty töitä ja treenattu, enemmänkin olisi voinut varmasti tehdä mutta olen kyllä tyytyväinen tekemiseen. Olen saanut treenata melko terveenä ja muistanut kehonhuollon ja liikunnan monipuolisuuden.
Jossittelu ei auta ja tässä  vaiheessa katson luottavaisena eteenpäin. Ennätystä en lähde rikkomaan, vauhti treenit on olleet vähissä. Niinkuin olen sanonut, haluaisin hyvän fiiliksen juoksun ja toivon että persus jumi pysyy siedettävänä. pois en usko sen lähtevän, mutta joogat ja venyttelyt, jäsenkorjaus ja hieronnat on helpottaneet kovasti. Viikon päästä on vielä aika jäsenkorjaukseen.
Tän viikon piti olla kovempi ja vauhdikkaampi, mutta olin sopinut niin paljon rauhallisia lenkkejä, eli siirsin Vauhti viikon ens viikolle. On viimeinen aika tehdä kovempia treenejä.
Tän alkuviikon treenit listasin jo keskiviikkona. Eli tässä tulee loppuviikon treenit:
Torstai aamulla 2.5km kävely ja iltapäivällä 1.5km kävely, illalla 7km polkulenkki kalkkiruukin luontopolulle.
Perjantaina hieronta 45 min ennen töitä. Vitsi, että teki terää!
Lauantaina liikkuvuus ja venyttely treeniä 25 min. Päivällä Helsinki kympillä 100 min jäniksenä, eli perän pitäjänä. Reippaasti kävellen meni mukavasti.

Kiva tapahtuma ja hieno reitti! Iltapäivällä kotiin tultuani hiit treeni 20 min. Illalla 20 min venyttely ja herkuttelua ja lötköttelyä.
Sunnuntaina aamulla joogaflow 30 min. Aamupäivällä aloittelijoille sopiva lenkki kisahallilta 1h


ja reilu puolen tunnin oma lenkki päälle.
Loppupäivä onkin mennyt rentoillessa.
Ootko tulossa Helsinki City running daylle? Miten treenit on sujuneet? Mitä vielä meinaat tehdä? Ootko pysynyt terveenä? Mulla on allergia tällä hetkellä aika pahana ja on ehkä pakko mennä lääkäriin kun itsehoito ei näytä tehoavan. Toivottavasti helpottaa pian. Mä meen nyt nukkumaan. Kivaa uutta viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...