sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Juoksua, lepoa ja rippijuhlia, ihana loman aloitus

Moi! Viikko vierähti taas vauhdilla, enkä ehtinyt kirjoittaa lupaamani kesäloma suunnitelma postausta. Kirjoitan sen tulevalla viikolla. Nyt ajattelin kertoa ihanasta loman aloituksesta.
Jäin lomalle tiistaina. Keskiviikkona Juostiin aamulenkki Tiinan kanssa keskustan merellisissä maisemissa.
Oli niin kaunis ja ihana aamu! Flunssa vihdoin helpotti ja juoksu kulki mainiosti. En olisi malttanut lopettaa juoksua ollenkaan. Juostiin yhdessä 12km ja itse juoksin Ruoholahdesta vähän kierrellen keskustaan ja matkaa kertyi yhteensä 15.2km.
Kävin aamiaisella Kluuvissa ja palasin bussilla kotiin. Mahtava loman aloitus lenkki!
Torstaina siivoilin ja venyttelin aamupäivällä ja kävin 4.5km kävelyllä. Illalla kävin töölön kisahallilta lenkillä kolmen mukavan naisen kanssa. Reilu 11km ihanan lämpimässä illassa.

Perjantaina mentiin lenkille Kuusijärveltä. Itsehän en osaa montaakaan polkulenkkiä, mutta Kati opasti minua ja Kirsiä  sipoonkorvessa. Kivaa oli ja niin kaunista, mutta jalat oli tosi tönköt kahden peräkkäisen lenkin jäljiltä.

12.4km 1h55 min.  Kotona siivousta ja vaatteiden pesua yms kotihommaa.
La leivottiin aamulla ja iltapäivällä mentiin koko perhe siskon pojan 9v synttäreille. Kivat pizzabileet ulkona. Illalla vielä kahvipöydän järjestelyä aamuksi.
Tänään sunnuntaina oli pienemmän pojan konfirmaatiopäivä. Kaunis ja koskettava tilaisuus ja ihanat juhlat kotona.


Isoset kävivät laulamassa pari laulua ja se herkisti kovasti. Ihana tapa tulla laulamaan konfirmoidun kotiin.
Tässä olikin tärkeimmät loman alusta.  Sopivasti liikuntaa ja lepoa. Tän kirjoittaminen venähti niin myöhäiseksi Ja nyt alkaa silmät luppailemaan, taidan häipyä vällyjen alle.
Kivaa viikkoa! Mä palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...