Lukijat

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

mukavan viikonlopun fiiliksiä

Moi! Tää viikko meni sairastaessa. Onneksi ei mitään räkätautia kummempaa, vaikka siinäkin oli kestämistä. Kuumetta ei ollut ollenkaa, pientä lämpöä vaan. Mutta olin tosi väsynyt ja vetämätön, yöt yskin ja niistin ja päivät torkuin . To-pe olin pois töistä muuten sinnittelin siellä.
Olo alkoi vähitellen kohenemaan ja lähdettiin pe mieheni kanssa kangasniemelle ystävien mökille. Jouduin perumaan hhm jänisjuoksun lauantailta sairastumisen takia ja olikin kivempi olla kokonaan pois maisemista kun ei pystynyt juoksemaan.
Pe illalla istuskeltiin jonkin aikaa ulkona
, mutta lukuisat itikat ja kylmä ilta ajoi meidät sisätiloihin.
La aamu valkeni aurinkoisena ja kauniina ja tein pienen 15 min aamujoogan järven rannalla, aivan ihanaa! Käytiin kangasniemellä kaupassa , muuten vietettiin melkein koko päivä ulkona.


Ilma oli hyvä, ei helteinen, mutta lämmin ja aurinkoinen. Kävin 32min kävelyllä
ja venyttelin vielä illalla ulkona 15 min. Perjantaina heitin talviturkin pikapyrähdyksellä saunan jälkeen. La tyydyin saunomaan ilman kylmää kylpyä. Aivan ihana päivä , paljon ulkoilua , hyvää ruokaa ja ystäviä.
Sunnuntaina oli kaikkein lämpimin päivä, mutta lähdettiin ulkona syödyn aamiaisen ja pienen aamujoogan jälkeen (minä siis joogasin yksin) kotiinpäin. Käytiin vielä matkalla vanhempieni mökillä kahvilla ja höpöttelemässä hetki ja jatkettiin matkaa kotiin. Illalla kävin 4.5km kävelyllä
ja venyttelin 30 min. Flunssa alkaa tosiaan olemaan ohi!
Jospa pääsisin Juoksemaan jo alkuviikosta, toivon ja kuulostelen kropan tuntemuksia. Ainakin kävely tuntui hyvältä, eikä mitenkään erilaiselta.
Mulla alkaa loma keskiviikkona, eli enää kaksi päivää töitä! Kiva päästä lomailemaan, vaikkei suurempia suunnitelmia olekaan, miehellä lomaa vasta elokuussa, jolloin mulla toinen osa lomasta. Palaan loma haaveisiin ja ohuisiin suunnitelmiin loppuviikosta, kunhan se loma sieltä alkaa.
Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...