Lukijat

sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

treeniä , lepoa ja kehonhuoltoa , ihana juhannusviikko

Moi! Siinä se kesäloman ensimmäinen kokonainen viikko vierähti. Suunnitelmia ei kovasti ole ollut, mikä on ollutkin mun tavoitteena.  Liikuttua on tullut mukavasti ja levättyäkin sopivasti. Olen järkkäillyt kivoja yhteislenkkejä eri paikoissa. Tässä tärkeimpiä:
Ma siivous ja lepopäivä. Illalla venyttelyä 30 min
Ti aamulenkki Erkun kanssa hakunilan urheilupuiston poluilla.Lähdettiin klo 7.20 ja pyörittiin eestas kivoja polkuja.9.5km 1h45 min.
Illalla 45min joogaa ja venyttelyä.
Ke  aamulenkki töölönkisahallilta. Neljän naisen kesken startattiin klo 6.45 ja juostiin rauhassa 7.5km n. 1h.
Kivaa oli ja lenkin jälkeen muut lähti töihin ja minä lomalaisena suuntasin uimastadionille. Uiskentelin rauhassa 20 minuuttia ja 500m. Saunassa istuskelin melko pitkään ja nautin olostani. Smoothie ja sämpylä uimastadionin ulkokahvilassa kruunasi aamun. Illalla 20 min venyttelyä
To 25 min aamukävely ja 30 min venyttely ja liikkuvuustreeni. Lähdettiin miehen kanssa juhannuksen viettoon hartolaan jo hyvissä ajoin ennen ruuhkaa. Pojat meni kumpikin kavereiden mökille. Hartolan mökillä oli myös isäni ja äitini. Olipas erikoista oleilla rauhallisesti mökillä ilman lapsia. Levättiin ja nautittiin olostamme.
pe intervallitreeni .6x 3 min vedot ja 2 min hölkkäpalautuksella. 5.5km 32 min.
Tuntui hyvältä revitellä vähän kovempaa. Ihan täysillä en mennyt, kun ei ollut tarkoituskaan. Ensimmäinen lenkki tänä vuonna hartolassa. Alle kilometrin päässä mökiltä menee asfalttitie , joka on melko tasainen, siinä on hyvä tehdä vetoja.
Syötiin hyvin ja saunottiin ja oltiin paljon ulkona , tosi ihana ja rauhallinen päivä!
La Lähdettiin kakkukahvien
jälkeen kotiin miehen kanssa. Illalla 15 min rullailua ja 20 min kävely kotimaisemissa.
Su rauhallinen lötköttelypäivä. 25 min venyttely. Illalla kalkkiruukin luontopolulle polkulenkille

ja  sen jälkeen vielä storträskin kierros.
Ihana porukka ja niin mahtavat maisemat! 10km 1h31 min.
Oikein mainio viikko ja juhannus. Ensi viikko vielä lomaa ja muutama lenkki on taas suunnitteilla. Huomenna menen Kummitytön kanssa viettämään helsinki päivää. Katsotaan mitä keksitään 5v neidin kanssa.
Kivaa viikkoa sulle! Mä palaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...