sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

mukava viikonloppu ja loman yhteenveto

Moikka! Olipas kiva viikonloppu! Perjantaina satoi aamuyöstä kovasti vettä ja jätin aamulenkin väliin. Kävelin aamulenkkinä raikkaassa säässä 3.5km. Jalat oli väsyneet tupla juoksu päivästä ja kaipasi lepoa. Venyttelin 30 min ja lepäsin ja siivoilin vuoron perään. Illalla mentiin miehen kanssa moikkaamaan anopille tulleita miehen veljeä ja lapsia. He asuvat ruotsissa ja ollaan nähty viimeksi 5 vuotta sitten. Lapset on jo 11 ja 13 vuotiaat ja puhuvat vain ruotsia. Siinä onkin hyvä kesäkurssi ruotsin kieleen, kun yritän jutella ruotsia viikon ajan. Ilta venyi pitkäksi kun oli paljon puhuttavaa.
Lauantai menikin pitkälti linnanmäellä. Meidän nuorempi poika tuli mukaan ja ihan kivasti serkuilla meni vaikka eivät kovin paljon pystyneet puhumaan.
Lähinnä englannin kielellä juttelivat. Juoksivat laitteesta laitteeseen ja päivä sujui mukavasti. Minä ja anoppi seurattiin laitteiden edessä kun muut menivät eri härveleihin. Illalla vielä käytiin anopilla ja taas venähti ilta pitkäksi, olin kyllä totaalisen valmis sänkyyn kun ajelin koivukylästä hakunilaan kahden aikaan yöllä.
Tänään sunnuntaina nukuin puoli kymmeneen ja söin puuroa ja join kahvia. Yhdeltätoista lähdettiin neljän naisen kesken pitkälle lenkille sipooseen. Olen joskus ajellut pyörällä hakunilasta n´avetta kahvilaan http://www.leipomokahvilanavetta.fi/ ja tiesin, että reitti on helppo, 11km yhteensuuntaan ja asfalttia koko reissu. Kahvilassa olen käynyt muutamia kertoja  ja voin suositella!

aivan ihana paikka ja niin herkulliset leivonnaiset! Aurinkoinen keli, mukava seura ja kiva välietappi antoi voimaa jaksaa koko pitkän lenkin, vaikka välillä tuntuikin jalat tönköiltä , kokonaisuudessaan lenkki sujui hyvin! Pitkät lenkit menee vaan niin paljon mukavammin porukassa.

Tulen siis järjestämään niitä jatkossakin, niinkuin paljon muitakin lenkkejä. Juoksujalka vipattaa fb sivuilta löydät  tapahtumia.
Ensimmäinen lomapätkä on nyt ohi. Huomenna takaisin töihin. Loma sujui odotusten mukaan ja olen tosi tyytyväinen siihen miten se meni. Juoksua tuli  2.5 viikon loman aikana 113 km, mikä on minulle tosi hyvin. Olen juossut suolla, poluilla, latupohjilla, hiekkateillä , asfaltilla yms. Monipuolista juoksutreeniä on tullut mukavasti, myös sitä vauhtitreeniä, mitä tarvitsen. Lepoa ja kehonhuoltoa unohtamatta. Ainut mikä on jäänyt vähemmälle kuin olisin halunnut on lihaskuntotreenit. Niihin täytyy kiinnittää huomiota jatkossa enemmän. Olen myös nähnyt ystäviä, sukua ja muita tärkeitä ihmisiä mukavasti.
Seuraava lomapätkä onkin jo 2.5 viikon päästä ja silloin tiedossa melkein kuukausi lomaa.
Vaikka arki alkaa , on kesä ja treenit jatkuu aamuisin, iltaisin tai viikonloppuisin, unohtamatta lepoa ja kehonhuoltoa.
Nyt täytyy mennä nukkumaan, huomenna alkaa työt klo 8.15. Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...