perjantai 24. elokuuta 2018

syksyn suunnitelmia

Moi! Arki on iskenyt niin voimalla, että kirjoitus välit venyy ja paukkuu, sori siitä! Uudet työkuviot uudessa ryhmässä tuntuu motivoivalta ja kivalta . Ihanat säät on jatkuneet ja fiilis on ollut hyvä, vaikka väsymystä onkin ollut ilmassa.Treenit sujuu mukavasti, mutta kuulostelen kroppaa ja yritän erottaa väsymyksen ja laiskottelun.. Tosin välillä voi laiskotellakin, ei elämä ole pelkkää suorittamista. Viime viikko oli kevyt ja tämä vähän kovempi. Tällä viikolla oon juossut 2 kovempaa lenkkiä. Tiistaina oli lyhyitä vetoja pukinmäen kentällä. Tehtiin alkuun ja loppuun rauhallista hölkkää ja radalla 2x400m 3x200m 200m kävelypalautuksilla ja 4x100m pienillä palautuksilla.

Kova, mutta melko kiva treeni. Eilen torstaina tein illalla 5km reippaan. Oli hankalaa ja takkuista, mutta sain kuitenkin itseni liikkeelle ja pääsin tavoitteeseen eli alle 30 min 5km(29.08).
Jäljellä olisi vielä 2 hitaampaa ja rauhallisempaa lenkkiä viikonloppuna. Huomenna lauantaina menen 90 min jänikseksi helsinki maratonin kympille ja sunnuntaina on vuorossa vähän pitempi, n 1h30 min rauhaisa lenkki. Jos siis pysyn terveenä ja muutenkin kaikki sujuu hyvin.
Nämä tän hetken kovemmat treenit ja intervallit tähtää vauhdin lisäämiseen nyt 1.9 tulevalla midnight runilla 10km tästä tapahtuman sivuille ja 16.9 sherwood runin puolikkaalla tästä tapahtuman sivuille . Sherwood runin kanssa minulla yhteistyö ja sain osallistumisen ilmaiseksi. Tänä vuonna en ole juossut yhtään 10km kisaa, enkä kovaa puolimaratonia. Sinänsä ajoilla ei ole väliä, mutta haluan nähdä onko näistä mun kovemmista treeneistä mitään hyötyä. Oon mä aiemmin treenannut kovempia ja vaihtelevia treenejä silloin ajatkin oli paremmat, tosin silloin ei ollut selkä ja pakara vaivojakaan.
Suunnittelin jo aiemmin, että juoksen syksyllä vielä toisen maratonin. Nyt kuitenkin päädyttiin juoksukaverini Tiinan kanssa kanssa toteuttaa ultra haave tampereella Wihan kilometreillä. tästä tapahtumaan . Siellä on maraton, 50km ja 100km sekä nonstop johon me osallistumme. Non stopissa saa juosta haluamansa ajan ja matkan 9-21 välillä 14.10 . Reitti on 3.33km ja sitä saakin sitten hinkuttaa.. Meillä ajatuksena yli maratonin matka, mielellään 50-60 km. Aika tavoitetta ei tonne ole. Mennään vaan rauhassa. Tosi kivaa kun on näin paljon kivoja juttuja syksylle. Onko sulla vielä tavotteita syksylle vai onko kausi jo ohi?
Paljon siis mukavaa tiedossa ja treenejä saa jatkaa säännöllisesti. Mulla on paljon yhteislenkkejä tulossa, käy kurkkaa juoksujalka vipattaa fb .
Ai niin, meinasin unohtaa, ens viikolla mulla on viesti osuus run festissä tästä tapahtuman sivuille. Pääsen hcrd street teamin porukkaan mukaan. 4.2km viestiosuus on just hyvä ennen midnight runia.
Lähden nukkumaan nyt , huomenna 10km rauhassa. Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!