perjantai 31. elokuuta 2018

tän viikon parhaat ja fiilistelyä midnight runiin

Moi! Vauhtia on taas riittänyt .Jostain syystä kaikki illat on ollut jotain menoa. Töissä vanhempain ilta , aloittelijoille sopiva lenkki, run fest hcrd porukan kanssa, yms.. Tää ilta on pyhitetty levolle , joten nyt on hyvä aika päivittää blogiin tän viikon parhaat.
maanantai: aamulenkki ihanan kaverin kanssa kävellen vajaa tunti.
Aivan ihana alku päivälle ja viikolle.illalla venyttelyä 25 min.
tiistai: aloittelija ystävällinen lenkki töölön kisahallilta. 1h15 minuuttia ja 8.5km.
Kiva rauhallinen lenkki hyvällä fiiliksellä. Kotona 15 minuutin reisi-peppu treeni.
keskiviikko: menin töihin vasta 11.00 kun illalla oli vanhempain ilta. Aamulla ehdin siivota ja tehdä ruuankin valmiiksi. Tein myös pilatesta 30 minuuttia. Vanhempain ilta sujui hyvin. Illalla 30 min venyttely
torstai: olin aamuvuorossa ja ehdin kotiin nopeasti tekemään ruuan ja lähdin meripuistoon run festiin.
Oltiin koottu hcrd street teamistä viestiporukka.
Oltiin hcrd pisteellä ja juostiin 4.2km viesti osuudet. Kivan fiiliksen tapahtuma ilman kilpailufiilistä. Itse juoksin reipasta tahtia ja yritin ja pystyin juoksemaan alle 6min km vauhtia. Liian kovaa en antanut mennä, halusin testata huomista midnight runia varten suunnittelemaani vauhtia.
Hyvältä vaikuttaa, ei liian helppoa, mutta ihan mahdollista juosta hyvä aika ja päästä alle tuntiin 10km.
perjantai: Tänään on ollut väsynyt fiilis, päänsärkyä koko päivän ja muutenkin vähän nuutunut olo. Oon lepäillyt työpäivän jälkeen ja venyttelin 20 min.  Nyt alkaa helpottaa.
Huomenna siis midnight run 10km. Aika jännää mennä pitkästä aikaa kokeilemaan vähän kovempaa juoksua tapahtumassa. Oon ennenkin juossut midnight runissa, viimeksi pari vuotta sitten. Kiva tapahtuma helsingin illassa ja kauniissa valaistuksissa. Tämä viikko siis ihan tarkoituksella kevyt, ettei tunnu jaloissa ainakaan liika rasitus.
Mä jatkan lepäilyä ja katselen suomi-ruotsi ottelua. Kivaa viikonloppua sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!