keskiviikko 13. helmikuuta 2019

TRIB3 uudenlainen treenikonsepti suomessa

Moi! Täällä taas!
Viikko on lähtenyt käyntiin mukavasti. Käsi vielä hankaloittaa elämää vähän, mutta sekin paranemaan päin. Purnasin pt lle ja teille puuron tökkimisestä ja muutenkin tökkivästä ruokarempasta, se auttoi! Tää viikko käynnistyi hyvällä fiiliksellä, ei tee mieli karkkia ja puurokin on maistunut erilailla. Maanantaina kävelin 45 min ja venyttelin ja joogasin (käsi vihoitteli joogassa, muutin treeniä itselle sopivaksi) 45 min. Eilen , tiistaina menin tutustumaan uudenlaiseen treenikonseptiin josta ajattelin nyt kertoa.
Sain Domakersfinlandilta kutsun testaamaan uutta salia töölöön, entisen elokuvateatteri Adlonin tiloihin. Trib3 boutique- kuntosali avaa ovensa ensi viikon maanantaina, mutta eilen tosiaan avattiin ovet kutsuvieraille, ja sain olla mukana. https://trib3.fi/about-us/
Räntää satoi kun menin salille ja olipa ihanan lämpöistä ja kotoisaa! Hienoa kyllä, tosi kaunista, mutta jotenkin kotoisa ja kutsuva paikka. Paikkaan oli saatu säilytettyä muutamia Adlonin ajan lamppuja, muuten kaikki olikin uutta ja hienoa. Pukuhuone ei ollut ihan valmis, mutta tosi hienolta vaikutti.
Eilen oli paljon julkkiksia katselemassa paikkoja ja osa myös treenasi niinkuin minäkin. Illan aikana järjestettiin 20 minuutin testitunteja. Yleensä treenit kestää 45 min Ja ne koostuu juoksumatolla tehtävistä sykkeen nostatuksista (mielettömät juoksumatot!)
ja käsipainoilla, kahvakuulilla ja omalla kehonpainolla tehtävistä treeneistä yms. Valmentaja vetää treenit ja piiskaa kokoajan hiit treeneihin kuuluvaan kovaan tahtiin. Tulossa on myös kaikille laitettavat sykevyöt, joista valmentaja pystyy monitorista seuraamaan, kuka voisi tiristää vielä lisää. Ihan hyvä, ettei eilen vielä ollut, sykkeet oli kyllä kovat. Nostettiin sykettä matolla ja valmentaja huuteli minuutin välein, että nyt pykälä kovempaa. matolta pois ja melkein heti punnerruksia ( osan liikkeistä jouduin muuttamaan ja valmentaja neuvoi siinäkin) käsipainoilla tehtäviä liikkeitä yms. Kohta taas matolle ja sen jälkeen uusi erilainen kierros. Burbeita, polvennostojuoksua yms. Ajattelin, että 20 minuuttia on helppo nakki , mutta ei ollut!
Tosi hyvä treeni! Ihastuin konseptiin tosi paljon. Jatkuvasti en tuolla varmasti tule laukkaamaan, Itä vantaalta töölöön ei ole ihan nopein matkustaa , mutta ei todellakaan mahdotonkaan. Saatiin mukaamme 2x5 kerran treenikortit ja toisen annoin kaverille ja toisen aion käyttää itse.
Treenin jälkeen saatiin smoothiet/pirtelöt, marjaisa maku oli tosi hyvää! Muutenkin oli pikku purtavaa ja jopa kuoharia,
jota tullaan myymään myöhemminkin, kunhan paikka saa a-oikeudet.
Kuoharia en välttämättä tarvitse treenien jälkeen, mutta ne smoothiet oli hyviä! Treenin jälkeen saatiin kylmät viilentävät pyyhkeet, mikä tuntui ihanalta.
Suosittelen testaamaan, eka kerta on ilmainen! Ylellinen , mutta mukava tunnelma. Eilenkin testailtiin salia sulassa sovussa missien , laulajien , näyttelijöiden ja muiden julkkisten kanssa , hiki oli kaikilla treenin jälkeen!
Kaikista treenaajista otetaan ekan treenin jälkeen polaroid kuva joka ripustetaan seinälle, silloin kuulutaan trib3 heimoon.Tuli varmasti kiva kuva heti hiki treenin jälkeen :)
Tällaisia paikkoja on maailmalla, oletko käynyt? Mulle tää oli uusi kokemus ja maistui kyllä.
Nyt ajattelin venytellä vähän ja mennä ajoissa nukkumaan, huomenna on pitkä päivä. Kivaa loppuviikkoa! Mä palaan taas!





1 kommentti:

  1. Pakko mennä kokeilemaan. Sain parturista ilmainen testikerta-kupongin. Hakusessa jotain hiukan uudenlaista, peruslenkkeilyä ja salia täydentävää juttua.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!