torstai 21. maaliskuuta 2019

kevät ja juoksutapahtumat tulee, olenko valmis?

Moi! kevät on vihdoinkin tullut! Näin tänään ensimmäiset kukkaset talon seinustalla työmatkani varrella.
Tänään oli ihana auringonpaiste koko päivän ja fiilis sen mukainen.Aloin miettimään, että oikeasti, kohta maa on sula ja hölkötellään paljaalla asfaltilla ja vehreissä metsissä


Kun kevät tulee, tulee myös juoksutapahtumat. Tällä hetkellä olen ilmottautunut
30.3 sherwood trail run polkujuoksutapahtumaan, jossa juoksen kympin (jouduin vaihtamaan 20km lyhyempään, koska en ole vielä täysin toipunut keuhkokuumeesta)18.5 https://www.helsinkicityrunningday.fi/helsinkicitydouble/ Helsinki City Runningdayssä puolimaratoniin ja maratoniin, eli doubleen. Viikko siitä eli 25.5 on vuorossa https://naistenkymppi.fi/  jossa kävellään kaverien kanssa kymppi.
Loppukesään ja syksyyn on jo pienoisia suunnitelmia, mutta niistä lisää lähemmin.
Keväälläkin saattaa olla muita tapahtumia myös, mutta näihin olen nyt ilmottautunut. Ihan kiva kattaus. Jouduin tosiaan lyhentämään sherwood trailin matkaa, en vielä pysty juoksemaan poluilla 20km. Keuhkokuume vei kuitenkin kunnon aika alas, vaikka toivun kokoajan. Tiina on lupautunut mukaan polkujuoksuun, ei siis olla menossa täysillä kisaamaan. Kiva päästä jo juokseman tapahtumaan, niissä on tunnelmaa.
Helsinki City Double jännittää eniten, Menikö kevät pilalle keuhkokuumeen takia, ehdinkö vielä kuntoon? Uskoisin, että ehdin. Nyt palailen maltilla personal trainerin tekemillä ohjeilla takaisin treeneihin ja treenit maistuu! Teen vähän myöhemmin pitempiä treenejä, niistä näkee onko järkeä lähteä viivalle. Luottavaisin fiiliksin kuitenkin. 63.3km on kova juttu, hykerryttää jo pelkkä ajatus.
Hcrd,stä on tullut mulle tosi tärkeä tapahtuma.

Siellä on mahtava tunnelma, juoksijoita on paljon ja myös ohjelmaa ja kannustajia matkan varrella. Ainahan voi lyhentää matkaa jos kunto ei nouse tarvittavan korkealle, mutta lähtökohtaisesti treenaan doubleen.
Naisten Kymppi on kiva hyvänmielen tapahtuma ja sinne sitten kaveri porukalla kävelemään.
Treenit jatkuu ja niin jatkuu myös yhteislenkit,https://www.facebook.com/pg/Juoksujalka-vipattaa-1654938348057115/events/?ref=page_internal . Tulee ainakin treenattua.
vedän hcrd yhteislenkkejä ja Naisten Kympin yhteislenkkejä ja omia lenkkejä
Ihana kyllä kun kevät ja kesä tulee! Ihanaa kun on taas tapahtumia joita kohti treenata ja joihin pääsee fiilistelemään. Miltä sun kevään kisakalenteri näyttää? Nähdäänkö samoissa tapahtumissa?
Mun on nyt mentävä tekemään pienet venyttelyt ja sitten vällyihin. Kivaa tulevaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Minä olen uskaltautunut nyt keväällä vain HCR:ään. Naisten Kymppikin kuulostaa kivalta, mutta epäilyttää vähän puolimaratonin palautumisaika, kun tuo olisi vain viikko HCR:n jälkeen ja jos menisin Kympille, niin haluaisin juosta. Ehkä noita tapahtumia uskaltaa laittaa kalenteriin vähän tiheämmin sitten, kun pidemmät matkat tulevat tutummiksi ja tietää, kuinka paljon ne vaativat veronsa. :D Elokuun lopussa on rakkaan kotikaupungin Tampere Maraton, jonne aion varmasti mennä, en vain ole päättänyt matkaa vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, viikko puolikkaasta ei välttämättä ole vielä 10km juoksu kunnossa. naisten kymppi on iso ja hauska tapahtuma, siellä on porukassa kiva kävelläkin. tampereen maraton on kiva! juoksin siellä kerran maratonin.

      Poista
  2. Tänäkään vuonna en pääse ensimmäiselle Naisten Kympilleni, samaan aikaan taivallan Karhunkierroksella 34 kilsan matkaa. Helsinkiin en ole ilmoittautunut, mutta nyt kun on alkanut näkyä puolikkaan osallistumisia myynnissä niin en hämmästelisi lainkaan jos löytäisin itseni HCR:n lähtöviivalta :)

    VastaaPoista
  3. tsempit karhun kierrokselle!tuu ihmeessä hcr lle!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!