sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

kiva monipuolinen treeni viikko

Moi! Viime viikon pikkuflunssa, lepo ja helle puolikas on takana ja tää viikko sujui hyvin! Treenit on sujuneet mukavasti. En suunnitellut mitään, vaan menin fiiliksellä. Tiistain metsälenkki ja tämänpäiväinen pitkis oli suunniteltuja , muuten tein mieleni mukaan. Olipas kivaa tehdä treenit miten huvittaa, mutta kyllä taidan vähitelen taas alkaa noudattamaan p.tn tekemää ohjelmaa. Sovittiin Annan kanssa, että voin aloitella ohjelmaa uudelleen ja mennä sen mukaan kesällä, varsinkin jos tuntuu, että olen ihan hakoteillä treenien kanssa.Nyt kuitenkin ajattelin  vielä mennä fiiliksellä.
Ensi viikon olen lomalla ja on kiva treenailla vapaasti, toki mulle on tullut tutuksi ohjelman runko ja sen mukaan jollain lailla menen, vaikka en orjallisesti sitä noudatakaan.
Tässä menneen viikon tärkeimmät.
Ma: illalla 8 liikkeen core ja alakropan treeni. Reilu 20 minuuttia ja hiki lensi!
Ti: rauhallinen lenkki kalkkiruukin luontopolulle.



7.62km 1h9min . Kotona 15 min rullailut
ke: 20min venyttely ja liikkuvuustreeni illalla.
To: Juulia otti minusta taas muutamia kuvia, joita voin käyttää somessa.
Juoksentelin radalla ja siitä innostuneena jäin kuvaussession jälkeen tekemään juoksuradalle 3x400m vedot 400m hölkkäpalautuksella ja sitten 3x200m vedot 200m hölkkäpalautuksilla. Loppuun hölkkää rauhalliseen tahtiin radalla. 5.15km 31.47min.
pe: 30 min liikkuvuus ja venyttely treenaa kotona. comista.

la: intervallitreeni . Alkuun 2km rauhassa, sitten 3km kovempaa ja loppuun 2.5km hiljempaa. 7.5km 47.01 min. Menin sykkeiden mukaan, enkä yhtään katsonut vauhteja. Yllätyin, kun kotona katsoin vauhdit ja kovat kilsat meni 5.09-5.20min km vauhdilla, ja tunne oli hyvä!


Illalla käytiin miehen , pojan ja pojan kaverin kanssa katsomassa lähikuppilassa Nikke Ankaraa.

Su: aamupäivän yhteislenkille tuli 3 minun lisäksi. Oli kivaa! Lämmin oli, mutta kun mentiin hiljaa, se ei haitannut. Juostiin Joen vartta ja käytiin jätskillä Ravintola Annan kartanossa joka on tuomarinkylän kartanossa hienossa miljöössä.



yht 17km ja 1h57min.
Kummipojan 10v synttärit.
Kummityttö tuli yökylään, huomenna korkeasaareen.
Tässäpä tää viikko, miten sun viikko sujui?
Nyt nukuttaa, menen nukkumaan, huomenna korkeasaareen. Kivaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Esimerkin innoittamana puskin vihdoin ulos omankin viikkopostaukseni! :D

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!