maanantai 2. syyskuuta 2019

paluu treeneihin ja mietteitä loppukaudesta

Moi! Täällä taas! Vähitellen taas treeneissä kiinni. Kroppa alkaa tuntumaan hyvältä ja mielikin on yllättävän hyvin mukana. Usein maratonin jälkeen tulee tyhjä olo, eikä oikein kiinnosta mikään. Tai siis mulle tulee. Nyt oon ollu maratonista lähtien intoa täynnä ja mietin seuraavia koitoksia. Viikko on vasta mennyt ja pitää vieläkin edetä rauhassa. Jalat kyllä tuntuu jo hyviltä. Viime viikolla kävin 3 kertaa lenkillä yhteensä 19km.
9.2km opaslenkki hernesaaresta töölönlahteen ja se ympäri ja takaisin

olin runfestissä helsinki cty running dayn joukkueessa. Juoksin 4.2km osuuden. En täysillä, mutta ihan mukavaa vauhtia.

viikonloppu oli kesäinen. Oltiin sipoossa siskon työpaikan kesäpaikassa yötä ja käytiin siskon isomman pojan kanssa meressä uimassa.

ja saman poitsun kanssa käppäiltiin 3.6km osittain metsässä.

kotona tein syyskuun ekan treenin, 5.1km juoksu ja kolmen erilaisen kyykyn ja parin lankku variaation treeni.
Tein myös yhden pienen lihaskuntotreenin ja venyttelin pari kertaa.
Elokuun juoksukilsat oli 153.8km , eli 30km vähemmän kuin heinäkuussa, melko hyvin silti. Maratonia en ole vielä valmis ihan heti juoksemaan, mutta lyhyempiä matkoja kyllä. Sain kunnian tehdä tänäkin vuonna yhteistyötä sherwood runin kanssa. Arvoin kaksi osallistumista ja pääsen itsekin mukaan tapahtumaan. Valittavana tuolla on puolimaraton ja kymppi. Mä valitsin kympin, kun se on kuitenkin aika lähellä maratonia. Kiva päästä taas keravalle kivaan pikku tapahtumaan. Reitti on melko tasainen ja juostaan kahtena kympin kiekkana.Siitä viikon päästä menen espoon rantamaratonille juoksemaan puolimaratonin. En oo koskaan tuolla juossutkaan. Vielä en aseta mitään tavotteita noihin, testailen ja tunnustelen kroppaani. Loppu syksystä voisin vielä juosta maratonin, en ole vielä päättänyt juoksenko ja jos juoksen, niin missä. Vantaan maraton on ollut mielessä, mutta mietin tuleeko se liian nopeasti. tai sitten kokeilen parantaa puolikkaan aikaa nyt syksyllä ja keskityn maratoniin sitten ensi keväänä. Saas nähdä.
Mitä suunnitelmia sulla on loppuvuoteen? Mä jatkan pt Annan kanssa taas syyskuun puolesta välistä.Sitten taas treenaan ohjelman mukaan ja muutenkin palaan kunnolla ruotuun. Nyt oon vaan fiilistellyt ja nauttinut olostani, ei sekään huono ole, mutta kiva taas alkaa noudattamaan ohjelmaa, tietää mitä tekee.
Nyt on lähdettävä nukkumaan, olen ihan poikki. Kivaa viikkoa sulle! Mä palaan taas!

3 kommenttia:

  1. Loppuvuodelle ei ole sen kummempia suunnitelmia kuin löytää liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvät rutiinit paikalleen uudella asuinpaikalla ja yliopisto-opintoihin sovitellen, ja siinä ehkä on ihan riittävästi hommaa. :) Lihaskuntoharjoittelu meinaa lipsua koko ajan, lähden taas sisällyttämään sitä ainakin yhden harjoituksen verran joka viikko. Pidän blogissa säännöllisen-epäsäännöllisesti ruokapäiväkirjaa ainakin siihen asti, kunnes tuntuu siltä, että oon palannut taas ruotuun ruokavalioni kanssa. :D Mukavaa syksyä ja hyviä treenejä sulle!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Ja toivottavasti nähdään Espoo rantamaratonilla! :) <3

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!