sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Viime viikon parhaat

Moi! Taas vierähti aikaa luvattoman kauan viime postauksesta. Jotenkin on niin kiire, etten ehdi kirjoittamaan mitään. Tai en vaan saa aikaiseksi, usein olen aloittamassa kirjoittamaan niin myöhään, että valitsen mielummin unet. Nyt taas yritän ryhdistäytyä.
Olin viime viikolla karmean migreenin ja niskajumin kourissa 3 päivää. Aivan karmea olo ja jouduin käymään lääkärissä hakemassa lääkkeitä, ennen kuin alkoi helpottamaan.
Meillä oli hoitokoira maanantai illasta
, ja sen kanssa tuli ulkoiltua, ja ulkoilma ja rauhallinen kävely tuntui helpottavan jonkin verran oireita. Mulle kertyi siis tällä viikolla enemmän kävelyä kuin juoksua, mutta liikettä kuitenkin. Tässä viime viikon tärkeimmät.
Ma: tosi paha päänsärky, vain 1.5km kävely koiran kanssa, muuten poika käytti sen ulkona.
Ti: 3x ulkoilua koiran kanssa yht 6.2km pienet venyttelyt illalla. Lääkkeet alkoi helpottaa ja olo kohentua.
Ke: 3x ulkoilua koiran kanssa yhteensä 10.2km ,45 min venyttely.Hieronta yläkropalle 45 min.
To: 2x koiran kanssa ulkoilu (koira lähti kotiin) 4.5km. Tuurasin Nordic trailin polkujuoksutreenien vetäjää. Pitkät intervallit oli ohjelmassa ja vedin ne juoksijoiden kanssa , mutta en täydellä teholla. Alkuun ja loppuun hölkkää ja alussa myös koordinaatioita. Juostiin kuusijärven lähellä metsässä .


Treeni oli 1min 2min 3min 3min 2min 2min 1min 1min 1-1,5 min kävelypalautuksilla yht 6.02km 53.23 min. 
Pe:  Aamulla avustus lenkki/ opaslenkki näkövammaisen naisen kanssa (olen aloittanut avustus hommat lisätyönä, juoksen 1-2krt viikossa Näkövammaisen naisen kanssa) 3.9km 31min Kävely-hölkkä keskustassa meren tuntumassa.







Aamiainen keskustassa kahvilassa ja pirteänä töihin klo 9.15. Ihan mahtava alku päivään! Työpäivän jälkeen suoraan töölöön adloniin Trib 3 kuntokeskukseen Bootcamp treeneihin.45min Hyvä ja hikinen setti ja tosi hieno paikka.

La: Rentoilua, hakunilapäivillä käymistä ja ilmaiskonsertista (kube) nauttimista ja illalla miehen kanssa kavereilla saunomassa ja viettämässä iltaa.
Su : aamiainen ja kahvit rauhassa. Katsoin ulos ikkunasta ja säikähdin, kun niin jumalaton sade ja parin tunnin päästä ois 10km kisa. No paikalle kuitenkin ja onneksi ei satanut kuin pientä tihkua ja keli oli itse asiassa mainio juoksuun. Sain jo toista kertaa yhteistyön Sherwood runiin. Kiva pikku tapahtuma keravalla. Osallistuin tällä kertaa 10km kisaan, koska ensi viikolla on rantamaratonin puolimaraton. Tasainen ja kiva reitti. Suosittelen ensi vuonna osallistumaan!

Tarkoitus oli juosta rennon kovaa ja yrittää alittaa 1h. Lähdettiin Helinän ja Katrin kanssa yhdessä juoksemaan  ja höpötellen edettiin ihan mukavaa 5.35-5.45 min km vauhtia ja se tuntui helpolta. vähän 3km jälkeen lisäsin vauhtia ja Helinä ja Katri jäi vähän mun taakse. Tuntui hyvältä ja jatkoin melko reipasta tahtia. Vikalla kilsalla tuntui muuten hyvätä, mutta jalat alkoi vähän painaa. 57 min loppuajassa maaliin ja hyvä fiilis! Melko helppo ja kiva fiilis koko juoksun!
Tiina oli odottamassa maalissa ja minä Helinä ja Tiina mentiin syömään yhdessä Lähellä olevaan ravintolaan.

Vielä joudun puntaroimaan, millä vauhdilla lähden juoksemaan rantapuolikkaalla. Katsellaan lauantaina miltä tuntuu.
Vielä pienet venyttelyt ja sitten nukkumaan. Kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!