Lukijat

maanantai 13. tammikuuta 2020

mietteitä Garmin forerunner 645 music kellosta

Sain n vuosi sitten testiin Garmin forerunner 645 music kellon
. Tykästyin kelloon niin paljon, että hankin sen itselleni edullisempaan hintaan kokeilujakson jälkeen. En todellakaan ole tekniikan ihmelapsi, mutta tämä kello on minullekin helppo käyttää. Tosin tässä on varmasti paljon ominaisuuksia, mitä en ole löytänyt, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen näihin mitä käytän.

Garminilta kysyttiin, mitä ominaisuuksia haluaisin kellolta ja sanoin, että rannemittaus, musiikin kuuntelu, sirous, helppokäyttöisyys , matkan ja vauhdin mittaus. Tämä tuli sitten testiin ja on ollut kyllä juuri sitä mitä halusin. Garmin connectin kautta on ollut helppo seurata esim unta  ja yhdistää kello puhelimeen, ettei aina tarvitse avata konetta, kun tarkastelee tietojaan.tietoja kellosta
Lataan kelloa n. 5-7 päivän välein. Pidän kelloa kokoajan ranteessa ja pyrin laittamaan sen päälle kaikissa urheilusuorituksissa. Kellossa riitti loistavasti akku HCRD doublessa , kello oli ladattu aikaisin aamulla ja se oli päällä (mittasi matkaa ja vauhtia) kahdeksan tunnin ajan. Muistin laittaa kellon laturiin vasta seuraavana aamuna, eikä siitä ollut loppunut akku silloinkaan. Tuotetiedoissa luvataan 14 tunnin akunkestoa kun käyttää gbs toimintoa ja 8 tuntia jos käyttää musiikkioimintoakin. Itse en uskaltanut käyttää musiikkitoimintoa, vaan käytin puhelinta musiikin kuunteluun. Musiikin kuunteluun tarvitaan bluetooth kuulokkeet. Musiikkia tai podcasteja voi ladata puhelimestaan tai vaikka spotifystä. Kätevää.
Kellossa on rannesykemittaus ja olen ollut siihen tyytyväinen. Voi olla, ettei se ihan tarkkoja sykkeitä näytä, mutta aika lähelle kuitenkin ja olen treenannut niiden mukaan. Monet siis sanovat, ettei rannemittaus ole tarkkaa, mutta minulla on toiminut tarpeeksi hyvin.
Garmin Forerunner 645 kelloon saisi myös liitettyä garmin pay ominaisuuden ja voisi maksaa kellolla, mulle vielä vähän liian edistyksellistä, en ole kokeillut.
Itse tykkään seurata unta ja sen laatua ja askelia päivittäin, vaikka en urheilisikaan.
Voin kyllä suositella kelloa muillekin. Olen ollut tyytyväinen. Tällä hetkellä kellon hinta on noin 350euroa, joskus olen nähnyt huipputarjouksia ilman music toimintoa alle 200e mutta yleensä tämä kello on ollut yli 300e, vuosi sitten se oli yli 400 euroa. Mitä kelloa sä käytät, vai juoksetko ja urheiletko fiiliksellä? Mitä ominaisuuksia haluat kellolta?
Nyt on mentävä nukkumaan, palaan pian!

1 kommentti:

  1. Kiitos arvostelusta. Vanha urheilukelloni on tullut tien päähän ja on aika ostaa uusi. XXL:ssä on juuri nyt Garmin Forerunner 645 tarjouksessa ja googlailen käyttökokemuksia. Sen vuoksi ajauduin sivuillesi. Minut vakuutti se, että ostit kellon itsellesi kokeilun jälkeen. Taidan mennä illalla kellokaupoille . Mukavaa kevättalvea sinulle!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Katse kohti Helsinki City Running Daytä

 Moi! Taas ehti kulua kolme viikkoa edellisestä postauksesta. Oon palautellut rauhassa masokistin unelmalta ja nyt alkaa tuntua melko lailla...