tiistai 23. kesäkuuta 2020

Lomalla viimeinkin!

Moi! Täällä sitä ollaan kesälomalla. Istun tällä hetkellä rantatuolissa Kangasniemellä kaverien mökin pihalla , katson tyyntä järveä ja kuuntelen lintujen liverrystä, just parasta. Varsinkin kun täällä pärjää ilman toppatakkia ja villasukkia, eikä tarvitse edes sadetakkia. Nyt on ollut kauniit ja lämpimät kelit ja tällä viikolla vielä lämpenee. Jos ensi viikolla viilenee ja muuttuu sateisemmaksi, ei haittaa, ollaan ehditty jo nauttia.
Juhannus oli ihana. Ensin oltiin Hartolassa vanhempien mökillä

ja sitten lauantaina tultiin tänne Kangasniemelle


,  josta lähdetään huomenna takaisin hartolaan. Ollaan liikkeellä miehen kanssa kun toinen poika asuu jo omillaan ja toinen 17v ei halua lähteä mihinkään ( tulee kyllä hartolaan ensiviikolla käymään) nautitaan tästä, kun voi vaan olla ja tehdä mitä haluaa. Ollaan reissussa 2 viikkoa ja sen aikana viestitellään ja soitellaan ja mummo muonittaa teinejä(pojan tyttöystävä asustelee meillä myös suurimmaksi osaksi) välillä , samoin tyttöystävän vanhemmat. Ollaan uitu
, syöty hyvin, saunottu, nautittu vähän viiniä ja saunaoluita ja vaan oltu. Tää sama konsepti jatkuu varmasti koko kesäloman, paikat vaan vaihtuu.
Meillä on siis yhdessä 2 viikkoa  lomaa miehen kanssa. Sitten hän palaa töihin ja minä jatkan kotona puolitoista viikkoa lomaa. Ei olla suunniteltu mitään tämän juhannuksen jälkeen, hartolaan mennään ja sieltä sitten pikku päivä tai yön yli reissuja ympäriinsä moottoripyörällä tai autolla. Kivoja ja edullisia kohteita maks 200km säteellä Hartolasta otetaan vastaan. Vinkkaa ihmeessä!
Liikunnan pidän mukana koko ajan. En noudata orjallisesti mitään ohjelmaa, mutta treenaan säännöllisesti, koska se tuo hyvän olon. Olen nyt maratonin jälkeen juossut 2-4 kertaa viikossa ja venytellyt,kävellyt, pyöräillyt ja tehnyt lihaskuntotreeniä. Tätä jatkan edelleen. Nyt kun on kuuma, treenaan mielellään aamulla tai illalla kun ei ole niin paahtavaa. Lihaskuntotreenit on kivat tehdä ulkona. Mulla on mukana juoksukamat , kaksi minikuminauhaa ja Joogablokki.  Täällä kangasniemen mökillä olen nostellut puntteja
ja hartolassa kahvakuulaillut venyttelyn

ja juoksun lisäksi.
Ois kiva vaeltaa jossain hyvin merkatuilla reiteillä, pyöräillä pitempiä reittejä , kokeilla suppailua yms, myös vaellusreittejä voi vinkata mulle.
Ootko jo lomalla? Mitä suunnitelmia?
Mä jatkan löhöilyä ja palaan pian!
Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!