tiistai 9. kesäkuuta 2020

Lomaviikon touhuja

Terve! Olin viime viikolla lomalla. Vaikka en ns tehnyt mitään, ajattelin kertoa mitä kaikkea pientä kivaa ehdin puuhailla.
Mulla oli maratonista palautumisviikko. Juoksut jätin tarkoituksella vähemmälle, mutta käveltyä tuli aika paljon .
Säät suosi ja aurinko paistoi melkein koko viikon, ei ollut hellettä, mutta lämmin kyllä.
Kävelyä kertyi yhteensä 40km monessa erässä. Pisin lenkki oli lauantain lammassaaren reissu , josta kerroin viimeksi blogissa

. Kävin myös kaverin kanssa aamukävelyllä. On ihana seurata kesäisen luonnon puhkeamista kukkaan. Vehreys on ihanaa!
Tiistaina pääsin pitkästä aikaa pr tapahtumaan, kun sain kutsun https://www.suho.fi/ suomen urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisiin.
  Tapahtuma oli järjestetty hyvin ja ihmisiä tuli porrastetusti. Itse kävin 20 min jalka/pakara hieronnassa, teki niin hyvää! Myös 10 min pikahieronta niskalle oli mahtava. Suomen urheiluhierojaopistolla on paljon vaihtoehtoja, voi mennä osteopaatille, voicemassageen yms.paikka sijaitsee Pasilassa.
Torstaina kävin aamulla opaslenkillä sokean kaverini kanssa.ihanan rento ja rauhallinen lenkki. Reilu 8km Vantaanjoen vartta.
Perjantaina käveltiin isän ja äidin kanssa ( ei olla nyt koronarajoitusten aikaan nähty heidän kanssaan kuin ulkona)
Lauantaina lammassaaren reissu ja sunnuntaina ihana yhteislenkki Sipoon pilvijärvelle. Hölköteltiin rauhassa ja nautittiin kauniista maisemista ja ilmasta. 10km 1h34 min. Lenkin jälkeen nyyttäriherkuttelut .

Käytiin myös Hakunilan paikallisessa kahvila ruunassa pojan ja pojan tyttöystävän kanssa. Käytiin kävelyllä pojan kanssa, kahviteltiin siskon kanssa ja värjäsin hänen hiukset. Paljon venyttelyä ja kehonhuoltoa ulkona ja sisällä. Pari kertaa lihaskuntotreeniä , toisen kerran ulkona ja toisen kerran sisällä

. Paljon siis ehti viikon aikana, vaikkei tehnyt mitään :)
Milloin sä vietät lomaa? Mitä suunnitelmia?  Mun seuraava pätkä on juhannuksesta reilu kolme viikkoa. Kaksi viikkoa yhdessä miehen kanssa.  Silloin varmasti poistutaan kotoakin, ainakin mökille ja pienille moottoripyörä reissuille.
Kivaa viikkoa! Palaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!