lauantai 6. kesäkuuta 2020

Ihana Lammassaari!

Moi! Oon aiemminkin kertonut käyneeni lammassaaressa, mutta  kun tänään kävin siellä päätin, että kerron siitä enemmän blogissa.
Lammassaari sijaitsee vanhankaupungin sillan lähellä. Abian kauppakeskuksesta on n 2km meren rantaa pitkin.  Eli Lammassaari sijaitsee  lähellä Helsingin keskustaa ja sinne on helppo mennä yleisillä kulkuneuvoilla tai pyörällä.  Ihan viereen ei bussi tai ratikka vie, mutta lähelle kyllä. Viikistä pääsee lammassaareen polkuja pitkin.
Lammassaareen voi juosta tai kävellä, pyörät kannattaa jättää esim vanhankaupungin kosken lähelle tai ihan lähelle lammassaaren kylttiä lähelle koirapuistoa. Ihan varma en ole, kun en ole pyörällä mennyt tuonne, mutta kyllä sieltä paikka löytyy. . Uudet leveät pitkospuut /sillat on todella tukevat ja hyvät ja reitillä kulkee paljon  koiran ulkoiluttajia ja perheitä rattaiden kanssa.
Vanhankaupunginkosken kävelysillalta on lyhyt matka ja opasteet lammassaareen löytyy helpostihttps://www.stadissa.fi/paikat/821/lammassaari tuolla vähän tietoa paikasta.
. Pitkospuilla on useita levikkeitä joissa voi ihastella maisemia ja esim lintuja .


Pitkospuut on reilun kilometrin pituiset  ja saaressa pystyy tekemään pieniä kierroksia



, mutta itse pitkospuut ja lammassaaren lintutornille meno on edestakaisin 3-4km. Itse kävelin arabian kauppakeskukselta ja matkaa kertyi edestakaisin reilu 8km kiertelyineen. Lammassaaressa on useita yksityisiä mökkejä ja täytyy kunnioittaa mökkeilijöitä ja kulkea opastettuja reittejä.
Suosittelen käymään! Seuraavan kerran menen kuusiluotoon, nyt en ehtinyt.
Onko Lammassaari sulle tuttu?
Nyt jatkan sohvalla lorvimista, ihanaa kun on lauantai!
Palaan pian! Kivaa viikonloppua sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!