sunnuntai 8. marraskuuta 2020

sopivasti uutta ja vanhaa, viime viikon tärkeimmät

 Moi! Täällä ollaan taas. Viikko vierähti ja liikuttua tuli mukavasti. Myös lepoa ja rauhoittumista tuli mukavasti. Tässäpä viikon parhaat:

Maanantai: 30min kävely ja 1h mindfullness treeni fressissä.



Kävin ekaa kertaa mindfullness tunnilla ja se tuntui tosi hyvältä! Rauhallista ja venyttävää, mutta myös syvien vatsalihasten ja selkälihasten treeniä.Myös tasapainoliikkeet haastaa mukavasti. 

Tiistai: Meillä oli iltapäiväkoulutus töissä ja se kesti kuuteen. Menin töihin vasta kymmeneen ja  mulla oli hyvää aikaa aamulla. Tein ruuan valmiiksi ja ehdin tehdä pienen juoksulenkin 4.5km 30 min ja 10 min kyykky ja hyppytreenin.




Illalla vielä 35 min venyttely.

Keskiviikko: iltalenkki Pian ja Bruno koiran kanssa. 7km 49 min.


hölkättiin rauhassa ja otettiin 5x 1 minuutin vetoa. Kiva oli tehdä vetojakin yhdessä, tehtiin ne omaan tahtiin, mä katsoin ajan ja nostin käden kun minuutti oli mennyt. Kotona 30 min venyttely treenaa kotona.comista.

Torstai: 35 min kävely töihin mennessä. Illalla oli liikuntaleikkikoulun veto. Siinä on 3x 45min liikuntaleikkikoulut ja kaikissa tulee hippojen yms leikkien kautta liikuttua paljon. Näinä päivinä tulee askelia reippaasti. Olen nyt testannut paljasjalkakenkiä Liikuntaleikkikouluissa(aina 15-30 min/tunti) Käytän niitä myös salilla. Totuttelen siis uusiin merrelin paljasjalkakenkiin ennen kuin uskallan juosta niillä.

Perjantai: pääsin aikaisin töistä ja ehdin valoisaan aikaan lenkille, mikä sää! 6.2km 40 min.


Illalla sisko tuli meille viettämään iltaa ja tehtiin erilaisia hauskoja somehaasteita( laittialta nouseminen ilman käsiä yms) hitsi että oli hauskaa! 

Lauantai: Marika haki mut aamulla ja mentiin yhdessä Tiinalle ja käveltiin yhdessä Sipoon syke salille jossa meillä oli ensimmäinen juoksijan voimavalmennus kerta


. Meitä on 9 hengen pienryhmä joka kokoontuu 5 kertaa. Jouni  opastaa meille oikeita tekniikoita erilaisiin juoksijalle tärkeisiin liikkeisiin. Osa tehdään kepillä, pienillä painoilla, omalla painolla ja kumpparilla. Ja osa sitten isommilla painoilla tekniikkaan keskittyen. 1h30 min meni nopeasti ja saatiin hyviä vinkkejä ja ohjeita ja myöhemmin saatiin ohjevideot ja kotiläksyt kuminauhalla tehtäviksi.Tosi mielenkiintoinen ja kiva pläjäys. Käytiin Marikan kanssa vielä tunnin lenkillä kävellen ihanassa säässä.


Illalla mentiin miehen kanssa siskolle kylään. Mies remppasi siskon miehen kanssa ja sisko, minä ja siskon pojat katsottiin telkkaria ja leivottiin torttuja. Saunottiin myös. Oli kiva ilta.

Sunnuntai:  Mulla oli aamulla pää kipeä ja otin särkylääkkeen ja laitoin perskindolia niskaan ja jatkoin unia.Herättyäni olo oli parempi ja lähdin sauvakävelylle. Mun oli tarkoitus juosta, mutta jumittavan niskan takia sauvakävely tuntui järkevämmältä. Oli kyllä hyvä idea. 5.6km 1h2min sauvakävely kauniissa, mutta viileässä säässä.



Iltapäivällä mentiin (siskon perhe ja mun perhe ja isä ja äiti) isänpäivän kunniaksi hakemaan pizzeriasta ruokaa ja syötiin yhdessä vanhempieni luona. Jälkkäriksi kakkua ja pullaa.


Illalla 30 min syvävenyttely treenaa kotona.comista ja 15 min omia venyttelyjä lisäksi. 

Tosi hyvä viikko! Joka päivä oli jotain, mutta ei liikaa. Tuli rentouduttua ja treenattua sopivasti, nähtyä perhettä ja kuunneltua äänikirjoja. Hyvin toimii siis toistaiseksi vielä löysä treenisuunnitelma runko. Jatkan tällä systeemillä marraskuun ja sitten varmaan paneudun paremmin ohjelman seuraamiseen (en siis ole vielä hankkinut ohjelmaa, kartoitan vielä vaihtoehtoja) 

Onko sulla ohjelma/valmentaja? Meetkö fiiliksellä vai teetkö itse itsellesi ohjelmia? 

Nyt on painuttava pehkuihin, palaan pian! Kivaa viikkoa sulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!