maanantai 2. marraskuuta 2020

hyvää fiilistä ja sopivasti treenejä, viime viikon tärkeimmät

 Moi! Täällä taas. Vähän harvakseltaan saan itseni koneen ääreen, mutta välillä kuitenkin. Multa on pyydetty treenipostauksia, eli nyt tulee viime viikon treeneistä yhteenveto. Viime viikko oli hyvä treeniviikko. Kaksi juoksulenkkiä ja yksi pitkä kävelylenkki ja useampia lyhyempiä kävelylenkkejä. Salitreenejä ja venyttelyjä. Oon ottanut rauhassa, liikkunut paljon , mutta lempeästi ja kroppaa kuunnellen. Mun garmin näytti tänään ekaa kertaa harjoittelun tilaksi huippu. Erinomainen on ollut usein , mutta nyt kun relaan ja meen fiiliksellä kello on sitä mieltä, että tää on hyvä. Kropassa ja pääkopassakin on hyvä olo, eli näillä mennään vielä, ennen kuin aloitan treenaamaan ohjelman mukaan.

viime viikon treenit tulee tässä:

maanantai:  oli vapaapäivä ja lähdin hölkälle keskellä päivää.Alkuun ja loppuun hölkkää rauhassa ja treeninä rennon kovat 3 min vedot x5, yhteensä 6.8km 41min.


Illalla sauvakävely Pian kanssa.1h21 min 7.7kmn Näistä on tullut viikottaisia. Miltei joka viikko ollaan sauvakävelty reilu tunti.


tiistai: aamulla 20 min kehonhuoltolive ja 10 min omia avaavia liikkeitä. 1.8km kävely työmatkalla. 

illalla vedin pitkästä aikaa pienelle osalle työporukkaa tasapaino,keskivartalo ja kehonhuoltotunnin , teki hyvää.

keskiviikko: 40 min salitreeni aamulla. Lämmittelynä 14 min juoksumattojuoksu. 



Illalla 25 min yinjooga .

Torstai:30 min terveselkä treeni


treenaakotona.comista ja 15 min omia venyttelyjä.

perjantai: illalla 3km kävely naapurin kanssa ja 25 min venyttelyt.

lauantai: 7.7km 52 min rauhallinen fiilistelylenkki äänikirja korvilla.


Illalla 15 min venyttelyt

sunnuntai: 10 min venyttely aamulla ja pieniä liikkuvuusliikkeitä. Pitkä kävely pukinmäestä lammassaareen ja kuusiluotoon 




yhteislenkkinä. 17.5km ja 3h18 min ja evästauko keskellä lenkkiä. Ihan mahtava lenkki, mun vanhemmatkin oli mukana. Mulla oli sauvat ja teki hyvää hartioille.Näitä lisää!!

Illalla 20 min rullailu ja pallohieronta.

Miten sun viikko meni?Meetkö ohjelman mukaan vai fiiliksellä?Mun facebookissa on liiku marraskuussa haaste , jossa voi valita itselleen sopivan haasteen marraskuulle. Mä tavoittelen 7h liikuntaa viikossa ja uskon sen täyttyvän melko helposti, kun lasken kehonhuollonkin mukaan.

Nyt meen hetkeksi telkkarin ääreen ja sitten unille. Kivaa viikkoa sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!