sunnuntai 24. tammikuuta 2021

viime viikon treenit (ensimmäinen kovempi viikko)

Moi! mulla oli viime viikko ensimmäinen kolmesta kovemmasta viikosta, edellis viikko oli kevyt. Nyt nostan vähitellen kilsoja ja treenaan muutenkin enemmän ja sitten taas keventelen. Mä en ole tällaista kevyt-kova viikko systeemiä ennen toteuttanut, nyt kokeilen miltä tuntuu. Ainakin viime viikko tuntui hyvältä, kun oli ottanut rennosti viikon.
Tässä siis viime viikon treenit;

Ma: illalla töiden jälkeen väsytti, mutta päätin kuitenkin lähteä juoksemaan ja hyvältähän se tuntui!Alkuun ja loppuun 2km rauhassa ja 10x1min vedot 1 min palautuksilla . Hyvä fiilis! 7km 47min.


Ti: venyttelyä 45 min

Ke: vedin (ja jumppasin itsekin) työkavereille 50 min jumpan. Alkuun liikkuvuutta, sitten lihaskuntoa ja loppuun venyttelyt. Hyvä setti! Jumpan jälkeen 6km 41min hölkkä


To:  Pian kanssa sauvakävelylenkki 1h2min 5.2km . Jopas oli keli! tuuli ja satoi lunta ja tiet ihan pöpperössä. Tulipahan tehokas treeni kun puski eteenpäin.


Pe: aamulla 40 min venyttely ja illalla 20 min venyttely.

La: ihan mahtava lenkki! jotenkin kaikki sujui, vaikka oli loskaista ja liukastakin paikoin. alkuun 1km rauhassa sitten 2x2km vedot joiden välissä 1km rauhassa. Loppuun 2km rauhassa. Yhteensä 8km 49min.


illalla 20 min venyttelyt

Su:  Pitkis kavereitten kanssa. Ajatus oli 2h rauhallista hölkkää ja tuloksena oli 2h11min rauhallista hölkkää, eli hyvin meni! 17km tuli kilsoja kuin huomaamatta höpötellen. Polkutossuilla pärjäsi hyvin.



Iltapäivällä siskonpojan 6v synttärit.

Illalla 45 min venyttelyt.

Aloitin myös PT tuotetestauksen Fitverstaalla. Viikko sujui syömisten kanssa hyvin. Viikonloppuna vapaammin ja viikolla terveellisemmin ja säännöllisemmin. Tosi hyvä viikko kaikken kaikkiaan. Miten sun viikko sujui?
Nyt lähden töihin, kivaa viikkoa sulle! Palaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!