maanantai 1. helmikuuta 2021

tammikuun juoksut, miten meni?

 Moi!Viikko vierähti taas ja tammikuukin vaihtui helmikuuksi. Mullahan on tarkoitus nostaa kilometrimääriä maltillisesti ja järkevästi, rikkomatta itseäni. Viime viikolla juoksukilometrejä tuli 45 ja olen ihan tyytyväinen siihen. 

Tässä postauksessa ajattelin kertoa koko tammikuun juoksut, paljonko juoksin  ja mitkä oli fiilikset.

1. viikko: 5 juoksua yhteensä 52km. lyhyin lenkki oli 6km ja pisin 24km  Tässä on huomioitavaa, että olin vielä lomalla osittain tässä, eli aikaa oli enemmän juosta ja tässä on yksi päivä enemmän kuin muissa viikoissa, eli tässä 2.1 la- 10.1 su.


Mutta tosi mainio ja hyvä startti vuoteen!

2. viikko: 3 juoksua  yhteensä 23.35km .lyhyin lenkki oli 5km ja pisin 12.24km. Tällä viikolla oli kovia pakkasia ja lumisateita. Mulla oli tarkoituskin pitää kevyt viikko ja siitä tuli vähän kevyempi kuin olin ajatellut, mutta ihan hyvä kuitenkin. Kroppa kiittää kun malttaa välillä keventää.


3. viikko: 4 juoksua , yhteensä  38.2km . Lyhyin lenkki oli 6km ja pisin 17.07km. Tässä taas aloitin nostamaan kilsoja ja mukavasti meni. Säät heitti häränpyllyä ja oli vetistä ja märkää. 


4.viikko : 5 juoksua, yhteensä 45.5km. Lyhyin lenkki oli 6km ja pisin lenkki oli 13km. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä heräsin aamuyöstä kovaan päänsärkyyn ja siirsin aamulenkin päivään. Olo oli jo hyvä, mutta katkonaisten unien ja päänsäryn jättämän väsymyksen takia jätin suosiolla lenkin 1h30 minuuttiin, vaikka olin ajatellut 2h lenkkiä. Tosi hyvin onnistunut viikko! Juoksin sekä aamulla, että illalla.


Olisiko ruokavalion muutoksella vaikutusta, kun jaksoin tosi hyvin.

Yhteensä juoksin 159km tammikuussa, mikä on mulle tosi hyvä! Kävelyä kertyi 32.8km. Jes, tästä on hyvä jatkaa. Tein lihaskuntoa 1-2krt viikossa ja venyttelin paljon.Tällä viikolla saan pt Oililta ruokavalioon uusia ohjeita ja uskon, että jaksan vieläkin paremmin. Miten sun kuukausi meni? 

Kivaa viikkoa ja mukavaa helmikuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!