maanantai 29. maaliskuuta 2021

mukana HCRD virtuaalitapahtumassa, tuutko sä?

 Moi! Taas vierähti aikaa viimeisestä postauksesta, sori siitä! Viimeksi toivoin, että HCRD järjestetään 15.5, nyt on selvinnyt, että se siirretään lokakuulle. Olen treenannut doublea varten , eli mun tavoite oli 63.3km. Aion siis osallistua virtuaali HCRD tapahtumaan tapahtuman alkuperäisenä päivänä 15.5. Aion juosta virtuaalikisan 42.2km ja itse vielä siihen päälle jonkin verran. ajattelin, että 7h aikatavoite ja vähintään 50km olisi hyvä tavoite tuolle päivälle. Ei siis mitään vauhtikirmailua, vaan pitkään ja rauhassa.

Olen Treenannut pitkiä lenkkejä ja lisäillyt kilometrejä maltillisesti. Tällä hetkellä viikko kilsat on 35-48km viikossa ja nyt pitäisi vielä vähän nostaa määriä. Viime viikolla tuli juostua yksi 7.3km lenkki jossa oli 10 min rauhassa alkuun ja loppuun ja 4x4min vedot 3 min palautuksilla, yht 45 min.


Yksi 5km  rauhallinen sykkeiden mukaan juoksu 32min.

Viikonloppuna juoksin kaksi pitkää lenkkiä. Lauantaina juoksin sykkeiden mukaan, niin että pidin sykkeet juuri vk alueen alapuolella pk 2 alueella.


Loppujen lopuksi sykkeet jäi selkeästi alle vk rajan, eli tosi hyvin meni. Mulla oli lauantaina pöljä päivä ja juoksu sujui loistavasti. Juoksin siis 15km 1h27min. Ihan mahtavaa! Niin hyvä fiilis tuosta juoksusta. Yleensä noilla vauhdeilla menen raastaen ja pahalta tuntuen, nyt menin suht kevyesti ja kivuttomasti. Sunnuntaina oli vielä rauhallinen palauttava lenkki kaverien kanssa. 17km 2h10min eli ihanan rauhallista ja kevyttä.


Lauantain juoksu ei tuntunut lihaksissa.  

Eli juoksut jatkuu, vaikka tapahtuma siirtyy. Oletko tulossa virtuaalitapahtumaan? Palailen kirjoittelemaan treeneistä kohti omatoimi ultraa viikottain, jos vaan saan aikaiseksi ja ehdin, juoksujalkavipattaa fb ja instagramista löytyy kyllä treeneistä aina kun niistä on kerrottavaa. Facebookissa on myös tapahtumia virtuaalisiin juoksuihin yms, käy kurkkaamassa!

Nyt menen tekemään pienen iltajumpan, palaan taas! Kivaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!