sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

vähän reilu 2kk helsinki city doubleen , miten treenit sujuu?

 Moikka! Taas vierähti aikaa ihan liikaa viime postauksesta. En vaan ole saanut aikaiseksi naputella koneella. Nyt onneksi sain istahdettua koneen ääreen. 

Vaikka ajat on hankalat ja korona sulkee palveluja yms.  ja joitakin alkukevään tapahtumia on siirretty, uskon ja toivon, että Helsinki city running day saadaan järjestettyä.  15.5 pitäisi olla edessä 63.3 km double. Olen treenannut sitä kohti ja kasvattanut kilometrimääriä pitkää suoritusta varten. Mietin, että järjestän omatoimimaratonin tässä maaliskuussa, mutta Kun pohdin asiaa ja juttelin Pt Oilin kanssa, päädyin järjestämään virtuaalisen juoksupäivän 13.3 . Itse ajattelin juosta tuolloin 4tuntia- 4h30 min , se on varmasti parempi treeni, eikä palautuminenkaan vie niin kauan, kuin rauhalliselta maratonilta johon aikaa kuluisi yli 5 tuntia helposti. Juoksujalkavipattaa facebookissa on tapahtuma johon voi liittyä ja asettaa oman tavoitteen virtuaaliseen juoksupäivään.tästä facebook tapahtumaan

Olen juossut omalla ohjelmalla ja lisäillyt treenejä maltillisesti ja nyt sain ohjelmat pt ltä . Nyt mennyt viikko oli jo kevyempi ja kilsoja oli vähemmän ja tämä tuleva viikko tulee olemaan rauhallinen myös. Keskityn myös tulevalla viikolla ravintoon ja lisäilen hiilareita kolmena päivänä. Harjoittelen siis syömisiä ultraa varten, muuten en 4h lenkille sen kummemmin tankkaisi. Jännä nähdä miten se vaikuttaa suoritukseen.

Tässä mennen viikon treenit:

Ma : aamulla 16 minuutin hiit treeni ja 10 minuutin lämmittelyt. Alkuillasta mulla oli lasten liikuntaleikkikoulun ohjaus ja sen jälkeen Amandan kanssa juoksutreffit. 6.6km 47min mukavasti höpötellen


Ti: Erkun kanssa aamulenkki pitkästä aikaa. olipa kivaa! 5.7km hölkkä-kävelyä 47 min. 


Ke: ilta venyttelyt 40 min

to:  keskivartalotreeni 45 min.  45 min venyttelyt


pe: aamulla rauhallinen lenkki jossa sykkeen kohottajana 5x1min vedot. 31min 5km. Hyvä alku päivään.


la: Rauhaisa lenkki sykkeitä katsoen. Asetin pk lenkki sykerajan itselleni ja pidin huolta, että sykkeet ei karannut. 5.7km 37 min kiva lenkki. Kun pääsin kotiin , tein treenaa kotona.comin kautta hikisen hiit treenin 20 min.



Su: meillä oli pikku porukalla kuvaukset metsässä, oli kivaa, mutta tuli kylmä. Mentiin Pian kanssa kuvausten jälkeen sauvakävelylle 4.5km 52min, suurimmaksi osaksi metsässä.


Illalla 45 min venyttelyt.

 Kiva viikko kaikenkaikkiaan. Vähemmän treeniä ja enemmän lepoa, tuli varmasti tarpeeseen, olenkin treenannut melko paljon viime aikoina. Tuleva viikko taas rauhallinen, paitsi sitten pitkä lenkki lauantaina. Miten sun treenit sujuu? Nyt väsyttää. Painun pehkuihin. palaan pian , Kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!