maanantai 22. helmikuuta 2021

viime viikon tärkeimmät

 Moi! Viikot vierii ja kevät  sekä kevään tavoitteet lähestyy. 15.5 on hcrd ja siellä 63.3km double. Kilsoja siis keräillään ja lisäillään ja olenkin saanut pt oililta uuden juoksuohjelman.  Aloitin sen vähän niinkuin lopusta, koska oon jo treenannut melko paljon itsekseni ja mulla on ns harjoitus tapahtuma, eli järkkään itselleni 13.3 pitkän n. 4h-4h30min harjoituksen jossa testaan ravinto ohjelmaa, miten valmistaudun tapahtumaan ja menen myös treeniohjelman mukaan, kolme viimeistä viikkoa ennen tapahtumaa. Vähän vaihdoin viikkojen paikkaa, muuten ohjelman mukaan. Ohjelmassa on myös uudenlaisia juoksutreenejä, eli innolla niitä odotan. Tuosta pitkästä treenistä on sitten 2kk tapahtumaan ja ehdin vielä treenata palautumisen jälkeen hyvin. 

Tässä viime viikon treenit ja muut tärkeimmät jutut. 

Ma: lasten liikuntaleikkikoulun veto 45min, juoksua ja hyppyjä yms . 40 min venyttelyt

Ti: aikainen aamuvuoro (6.15-) ja ehdittiin hyvin Pian kanssa päivälenkille auringon paistaessa.


7km 50min kiva ja leppoisa lenkki. Illalla työkavereille 55 min jumppa, liikkuvuutta lihaskuntoa, kuminauhajumppaa ja venyttelyä. 

Ke: aamulla Iida Jeminan cardio jumppa instagramista. 7 liikettä 45s/ liike ja 2 kiekkaa. Tulipahan hiki!


Eskarien kanssa hiihtämässä malmin lentokentällä. 40 min tosi rauhaisaa hiihtoa. Kivaa kun lapset innostuvat hiihdosta! Illalla 30min venyttelyt

To: Lasten liikuntaleikkikoulun veto, taas oli hiki päässä! Sen jälkeen Pian kanssa iltalenkki kirpsakassa säässä. Alkuun ja loppuun hölkkää, välissä koordinaatioita ja loikkia ja treeninä 4x3min vedot 3 min hölkkä kävely palautuksilla. 53.55min 8km. 


Pe: aamulla toisen porukan kanssa hiihtämässä n 50 min.  Illalla 8km rauhallinen lenkki siskon pojan treenien ajan tapulissa ja ympäristössä 55 min. 


Nappasin lenkin jälkeen siskon pojan kyytiin ja meille yökylään. Mun mies ja pojat oli mökillä viikonlopun. Rentoilua ja herkuttelua.

La: aamulla pitkä lenkki. Sovittiin siskon 11v pojan  kanssa, että käyn lenkin välissä kotona varmistamassa, että kaikki hyvin. Olihan kaikki tietty hyvin 45 min juoksun jälkeisellä välipysähdyksellä. Yhteensä tuli juostua rauhassa 1h27 min 12.5km.  Hyvä lenkki!


Sisko ja 6v poika tulivat myös meille ja loppu ilta meni rentoillen, pulkkamäessä ja herkutellen. Pienet venyttelyt n. 15 min leffaa katsoessa.

su: siskon kanssa 2.5km kävely,



kummitytön pojan 3v kanssa tunnin puistoilut ja pulkanvedot ja naapurin kanssa 4km sauvakävely. Illalla 32 min venyttelyt.

Aika kiva viikko! Tykkään kun on monipuolista treeniä ja paljon kaikenlaista.  Mites sun treenit sujui? Mä palaan pian , kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!