sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Kisaviikon mietteitä

Heippa! Istun tässä kotona aamukahvilla ja vähän ajan päästä starttaan kävellen töihin. Tänään on maanantai ja lauantaina on Helsinki city running Day! Mun tavoite on parantaa maraton ennätystä.

Alku vuonna otin etävalmennuksen jalanjälkivalmennukselta juuri sen takia, että saisin itsestäni enemmän irti ja osaisin treenata järkevästi. Treenit sujui hyvin ja vauhdit nousi. Sitten sairastuin koronaan maaliskuun lopussa ja, vaikka pääsin melko helpolla niin keuhkot tuntui alkuun toimivan puoliteholla. Meinasin alkuun, että jätän Enkka haaveet ja menen fiilistelemään maraton tunnelmaa.
Pari viimeistä treeniviikkoa on sujuneet hyvin, vauhdit on selkeästi nousseet ja sykkeet pysyy aisoissa. Myös kolmen viikon takainen 28km lenkki meni kevyesti. Perjantain hyvin sujuneen vk lenkin jälkeen päädyin miettimään, pitäisikö miettiä vielä sitä enkan yritystä.


Mun edellinen ennätys on kolmen vuoden takaa 4h29.40 ja nyt olin asettanut tavoitteeksi 4h25min. Oon miettinyt, että 4h27 voisi olla nyt hyvä tavoite, mutta sen näkee sitten. Eli jännitys nousee, mä lähden Enkka jahtiin! Eihän sitä voi koskaan tietää mitä sinä päivänä tapahtuu ja sattuuko hyvä vai huono päivä vai jopa pöljä päivä 🙂 mutta on hyvä päättää tavoite etukäteen niin pää ei haraa vastaan.

Ihanaa päästä fiilistelemään Helsinki city running Day tunnelmaa. Tänä vuonna on tulossa paljon porukkaa ympäri maailmaa. Ootko sä tulossa jollekin matkalle hcrd. lle?Onko Enkka haaveita, vai meetkö fiilistelemään, vai onko eka puolikas tai koko maraton tulossa?

Nautitaan tästä kisaviikon jännittävästä tunnelmasta! Mulla vielä muutama treeni, ei enää kovin pitkiä, eikä kovia. Tankkaan hiilareita ti-ke-To ja perjantaina syön taas normaalisti.

Tuu nykäsemään hihasta jos näät mut haahuilemassa paikanpäällä tai jos näät mut juoksemassa. Hyviä treenejä ja hyviä tapahtumapäiviä kaikille!

*osallistuminen Helsinki city running dayhin saatu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!