tiistai 19. huhtikuuta 2022

Alle kuukausi maratoniin

 Moi! Alle kuukausi  Hcrd tapahtumaan.  Mulla on edelleen tavoitteena maraton. Vaikka korona iski huonoon aikaan, musta tuntuu, että palautuminen on niin hyvällä mallilla, että lähden testaamaan maraton kuntoa 14.5. Ennätyksen yrittämisestä en oo varma, mutta juoksemaan lähden kuitenkin, testailen ja fiilistelen. Viime viikko oli treeneiltään normaali ja hyvä. Fiilis on noussut ja usko palautuvaan juoksu kuntoon on palailemassa. Mutta vieläkin kuulostelen ja tunnustelen kuntoa ja kehon merkkejä tarkasti. Mulla on ohjelma viimeisille viikoille ja treenit jatkuu melko kovina kaksi seuraavaa viikkoa.

Tässä viime viikon treenit :

Maanatai: aamulla ja illalla vartin lenkit hoitokoiran kanssa ja päivällä pidempi puolen tunnin lenkki kävellen metsässä.

Tiistai: aamulla ensin 15min hoitokoiran kanssa ja sen jälkeen yksin  5.37km lenkki 35min 15 min rauhassa alkuun ja loppuun ja 5min kovempi pätkä väliin.


Tunne oli yllättävän helppo ja hyvä. Koiralenkki 15 min. Venyttelyjä 45min ennen nukkumaanmenoa.

Keskiviikko :Kävelyä 40min  2x45min liikkarien jälkeen, 30 min koiran kanssa. 

Torstai:  aamulla 25min kävely koiran kanssa.  Päivällä 20 min koiralenkki ja sitten kahden lenkin ilta. Ensin rauhallinen opaslenkki Marjaniemessä sokean kaverin kanssa 6.3km 51min

ja vajaan tunnin päästä myllypurosta naistenkympin yhteislenkki. 8.43km 1h6min. 45 min venyttely

Perjantai: 5km kävely, illalla 30min venyttely

Lauantai: 6km juoksu vähän kovempaa ja ilokseni sykkeet pysyi hyvinä ja fiilis oli mahtava 34.51min eli 5.48/ km.
Illalla 1h rullailu ja venyttelyt. 

Sunnuntai: 15km 1h47min yhteislenkki hyvässä porukassa. Illalla 45min venyttely. 
Juoksin eilen maanantaina pääsiäisen vapaiden kunniaksi Torstain lenkin, koska pitempi ja kovempi oli mukavampi tehdä vapaapäivänä. 13km 1h18min. Juoksin pk2 sykkeillä ja tein 2x 5x30s Mäkivedot kovaa. Hyi, kun noi Mäkivedot oli kamalia, mutta toi lenkki oli tosi hyvä ja toi uskoa tekemiseen. 
Eli treenit jatkuu 2.lla kovalla viikolla ja sitten rauhoitellaan kohti maratonia. Miten sun treenit sujuu? Ootko tulossa hcrd.lle? Ootko ollut terveenä? 

Nyt lähden nukkumaan, huomenna taas treeniaamu. Kivaa viikon jatkoa ja mukavia treenejä sulle! 2 kommenttia:

  1. Pitipä sattua. Sun tekstejä lukiessa muistin mun pitkäaikaisen haaveen mitä olen siirtänyt vuositolkulla sen takia kun treenit on aina syystä tai toisesta kaatuneet. Ehkäpä tästä motivoituneena juoksu alkaa taas maistua.
    Maratooni tai puolimaratooni siis haaveena, mutta tällä kunnolla ei ainakaan kevään kisoihin vielä tulla.

    Tsemppiä sulle harjotuksiin, täällä ollaan hengessä mukana!

    VastaaPoista
  2. Joo, treenejä vaan kehiin, kyllä se siitä! Mulla ainakin auttaa ohjelma tai se että merkkaa treenit kalenteriin, tulee tehtyä. Eka vaikka kympille ja siitä sitten hilaa tavoitetta! Tsemppiä treeneihin, kiitti tsempeistä!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!