torstai 11. elokuuta 2022

Muutoksia tulossa, katse syksyyn

 Moi! Täällä on ollut hiljaiseloa. Onnistuin kaiken takapakin kruunuksi hankkimaan itselleni koronan nro 2. Uskomatonta. Toki se ei ollut kovinkaan vaikea imuroitavaa, koska poika toi koronan tuliaisina ensimmäisellä kotilomallaan armeijasta. Sairastuttiin kaikki ja mulla se on ollut todella tiukka ja kestänyt yli 2 viikkoa, nyt näyttää menevän ohi, sain antibiootit alkuviikosta.




Kukaan ei jaksa lukea jatkuvaa sairasluetteloa ja valitusta, niimpä päätin jättää aiheen tähän ja siirtää katseen syksyyn.

Tässä sairastellessa päätin siivota ruokavaliota ja irrottautua sokerikoukusta, ei siitä ainakaan haittaa ole. Lisää kasviksia  ja karkit vaihtui marjoihin ja hedelmiin.  Toki herkkujakin välillä, muuten tää kaatuu helposti. Yritän saada muutoksen pysyväksi, jotenkin se aina lipsahtaa takas huonompiin valintoihin. Nyt lisätyn sokerin vähentäminen on tuntunut helpolta, eikä oo edes tehnyt mieli herkkuja(yllättävää). Tasaiset ateriarytmit ja monipuolinen ruoka, toivotaan, että vastustuskykykin kasvaa samalla. 




Toinen muutos on, että ostin kuntosaliohjelman ja yritän syksyllä alkaa treenaamaan salilla n 2 kertaa viikossa, enemmänkin jos siltä tuntuu. Ensin tietty parantelen itseni kunnolla.

Sitten vielä kolmas muutos elämään on sosionomi opiskelujen alkaminen. Pääsin diakiin lastenhoitajille suunnattuihin väylä opintoihin mukaan ja kolme iltaa on jo koulussa (koulu on kokonaan verkossa) oltu ja pää on ihan pyörällä, mutta oon innoissani!


Tulee varmasti olemaan rankkaa, mutta myös antoisaa. Täytyy miettiä ajankäyttö uusiksi, että saa liikuttua, levättyä, opiskeltua, tehtyä töitä ja nähtyä kavereita ja perhettä. Mutta kyllä sen itselleen sopivan tavan varmasti löytää.

Juoksua on ikävä, voi vielä mennä aikaa että pääsen juoksemaan, mutta kyllä mä ehdin taas pääsemään kuntoon. Kävely seuraa pitkille lenkeille on tarjolla ainakin alkuun.

Eli tässä tän hetken tunnelmat. Mitä sun syksyyn, onko uusia tuulia, vai tuttua ja turvallista?

Mä palaan taas! Kivaa loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua sulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!