sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Pitkä hiljaisuus blogissa, missä mennään?

 Moi! On ollut sellaista haipakkaa ja myllerrystä, että tää blogi on jäänyt vähälle ja liian harvoin tulee kirjoitettua. En ota tästä nyt stressiä, mutta yritän päästä blogin pariin useammin.

Jatkuvan sairastelun ja telakoiden jälkeen olen nyt päässyt takaisin treeneihin, mutta uusi ongelma on tullut aikatauluista ja kiireestä. Aloitin sosionomi opinnot työn ohessa elokuussa, ja ompa ollut rankkaa 😅 en todella uskonut, että opiskelu työn ohessa voi olla näin rankkaa


. Tykkään todella paljon uuden oppimisesta, mutta mun aiemmasta opiskelusta on melkein 30 vuotta aikaa ja nämä opiskelut on kokonaan verkossa. Opiskelun opettelu on ollut vaikeaa, kaikki on uutta ja ihmeellistä, jopa tietokoneella työskentely vaatii multa paljon. Päädyin jäämään opintovapaalle marras ja joulukuuksi. Teen töitä keikkaillen n 8-10pv kuukaudessa ja saan osittain aikuisopintorahaa. Odotan kovasti opintovapaan alkua, saan lisää aikaa opiskeluun, ehdin liikkua ja nukkuakin paremmin. Uskon, että jaksan ensi vuonna paremmin kun otan kevyemmin loppuvuoden ja toivottavasti saan opiskelun perusteet kunnolla haltuun. Tehtäviä on todella paljon ja ne on laajoja ja vaatii paljon. Aiheet on mielenkiintoisia ja olisi kiva ehtiä paneutua asioihin paremmin.

Ajattelin listata tähän pitkästä aikaa viikon liikunnat, eli tässä viikon 41 liikunnat :

Ma: venyttelyä 45min 

Ti: aamulla kiva lenkki matalilla sykkeillä 35min 5.2km  7min pikku kahvakuulailut ennen suihkuun menoa.
Illalla kouluopetuksen jälkeen 59min 5km kävely.

Ke: osa työmatkasta kävellen 36 min 3.12km

To: tein kouluhommia iltaan asti ja pääsin lenkille vasta vähän ennen yhdeksää. Ihana lempeä ilta ja rento lenkki 33.38min 5km.


15min kahvakuulailut kotona. Venyttelyä 15min ennen unia. 

Pe:Aamulenkki ennen töitä. Alkuun ja loppuun rauhassa ja 1x10min ja 1x 5min kovempaa 2min palautuksella. 6km 38.23min. Kotona lihaskuntoa 10min ja 15 min venyttely. Illalla 40min venyttely ja loppuilta menikin räppikeikalla, kun poika oli yhtenä esiintyjänä. 

La: 5km sauvakävely 56.39min. Illalla 30min venyttely. 


Su: hcrd yhteislenkin veto. Olin rauhallisimman kävely-hölkkä porukan vetäjänä. Tänään juoksimme lenkin kahdestaan juoksu kaverini Siljan kanssa. Oli tosi kivaa ja leppoisaa.

Lenkin jälkeen juoksin pienen pätkän kovempaa 15min 2.4km. Illalla 20min venyttelyt. 

Mulla on ensi sunnuntaina puolimaraton helsinki syys maratonilla. Se siirtyi multa spring maratonilta kun en ollut palautunut koronasta. Nyt menen fiilistelemään ilman mitään aika tavoitteita. En ole juossut yli 15km lenkkejä pitkään aikaan, mutta uskon jaksavani kun menen rauhassa. Luulisin, että kuntoni riittää 2h15- 2h30min väliin ilman hirveää repimistä, mutta saa nähdä. En ota stressiä, kävelen enemmän jos siltä tuntuu. 

Mitä sulle kuuluu? 

Mä palaan taas, nyt painun pehkuihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!