Siirry pääsisältöön

harjoittelua punnerrushaasteeseen ja kävelyä

tänään oli 6.15 vuoro ja ajattelin etukäteen,että tänään on juoksupäivä,mutta en jaksanut.aikainen herätys ja myöhäinen nukkumaan meno verotti voimia ja laiskotti.töissä pidin lapsille liikkuvan aamupiirin,eli tänään jumpattiin  hyppien ja leikkivarjolla ja kaikilla oli hauskaa ja ainakin mulla jumalaton hiki.ulkona jumpattiin ja juostiin vielä pienten 3v lasten kanssa.
kun tulin kotiin ja raivasin tavaroita ympäri kämppää(ja mopokaan ei onneksi enää törötä olohuoneessa)ja aloin tehdä ruokaa,enää ei ollut ollenkaan juoksufiilis,ei sitten ollenkaan.soitin lenkkikaverille ja lähdettiin 5km kävelyllä 55 ja rapiat minuuttia,eli aika rauhaisaa tahtia.välillä tuuli jumalattomasti ja välillä oli tosi lämmin ja kiva keli.sunnuntaina muuten tehtiin samanlainen lenkki kävellen vähän reippaammin.
eilen kokeilin punnerruksia huomatakseni miten jumalattoman surkea niissä olen.polvet ilmassa sain 2 ja 2 , 1 ja lopulta irvistellen 4 putkeen!juhuu!polvet maassa sain 8,6,10 ja sitten riittikin sitä hommaa.olen osallistumassa 21 päivän punnerrus haasteeseen jossa pitäisi joka päivä lisätä punnerruksia ja lopulta tehdä 115 punnerrusta..putkeen en varmasti kykene ikinä niin paljon tekemään,mutta monessa erässä yhden päivän aikana ehkä mahdollisesti,kaikkea pitää kokeilla.haaste alkaa 1.11,mutta treenaan jo.eiliseltä oli vähän olka ja rintalihakset kipeät ja vatsalihakset.tänään tein polvet ilmassa 3,3,2 ja naisten punnerruksena 9,10,8. vatsoja tein erilaisina versioina muutamia sarjoja,muutaman takapuoliliikkeen ja pienet venyttelyt päälle.huomenna olis tarkoitus nousta ajoissa ja lähteä juoksemaan,töissä pitää olla vasta 8.30.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…