Lukijat

tiistai 28. lokakuuta 2014

harjoittelua punnerrushaasteeseen ja kävelyä

tänään oli 6.15 vuoro ja ajattelin etukäteen,että tänään on juoksupäivä,mutta en jaksanut.aikainen herätys ja myöhäinen nukkumaan meno verotti voimia ja laiskotti.töissä pidin lapsille liikkuvan aamupiirin,eli tänään jumpattiin  hyppien ja leikkivarjolla ja kaikilla oli hauskaa ja ainakin mulla jumalaton hiki.ulkona jumpattiin ja juostiin vielä pienten 3v lasten kanssa.
kun tulin kotiin ja raivasin tavaroita ympäri kämppää(ja mopokaan ei onneksi enää törötä olohuoneessa)ja aloin tehdä ruokaa,enää ei ollut ollenkaan juoksufiilis,ei sitten ollenkaan.soitin lenkkikaverille ja lähdettiin 5km kävelyllä 55 ja rapiat minuuttia,eli aika rauhaisaa tahtia.välillä tuuli jumalattomasti ja välillä oli tosi lämmin ja kiva keli.sunnuntaina muuten tehtiin samanlainen lenkki kävellen vähän reippaammin.
eilen kokeilin punnerruksia huomatakseni miten jumalattoman surkea niissä olen.polvet ilmassa sain 2 ja 2 , 1 ja lopulta irvistellen 4 putkeen!juhuu!polvet maassa sain 8,6,10 ja sitten riittikin sitä hommaa.olen osallistumassa 21 päivän punnerrus haasteeseen jossa pitäisi joka päivä lisätä punnerruksia ja lopulta tehdä 115 punnerrusta..putkeen en varmasti kykene ikinä niin paljon tekemään,mutta monessa erässä yhden päivän aikana ehkä mahdollisesti,kaikkea pitää kokeilla.haaste alkaa 1.11,mutta treenaan jo.eiliseltä oli vähän olka ja rintalihakset kipeät ja vatsalihakset.tänään tein polvet ilmassa 3,3,2 ja naisten punnerruksena 9,10,8. vatsoja tein erilaisina versioina muutamia sarjoja,muutaman takapuoliliikkeen ja pienet venyttelyt päälle.huomenna olis tarkoitus nousta ajoissa ja lähteä juoksemaan,töissä pitää olla vasta 8.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...