Siirry pääsisältöön

viimeiset aurinkoiset lomapäivät

ennen lihaskuntotreeniä

ja burner 400 setin jälkeen
Eilen tein tikis haasteen burner 400 lihaskuntotreenin.Huhheijaa mikä treeni!20xkyykkyjä 20x punnerruksia 20xvuorikiipeilijä hyppyjä 20x burbee hyppyjä ilman loppu punnerrusta. Ja toistetaan setti 5x.Ton box treenin jäljiltä oli lihakset vähän arat,mutta ei paljon.Koville otti ja olin aika hikinen kun olin 21 min jälkeen tehnyt koko jutun.Aika hitaasti tein,mutta ton nopeemmin en kyennyt.
Iltaa myöten lihakset kipeytyi ja tunsi tehneensä jotain!Mulla myös kipeytyi nivunen jossain liikkessä ja viimeinen kierros oli vaikea.Kävellessä nivunen ei tunnu,mutta jossain kyykistymisissä yms.Mutta niin kauan kun se ei arkea ja varsinkaan juoksemista haittaa,ei kai se vakavaa ole?
Tein myös netti joogaa 50minuuttia,oli ihanan rauhallinen selkäjooga,mihin liittyi jalkavenytyksiä myös.
Tänään viimeisenä vapaapäivänä paistoi aurinko aamusta lähtien.Tosin melko kylmää -16 oli herättyäni.
Vein pojat ja teinin kaverin talmaan laskettelemaan,kun ovat niin kauan odottaneet sinne menoa ei pakkanen haitannut.
Siirsin yhteislenkin pakkasen ja ton talmaan ajelun takia 11:ta 13:ta.
Muita kavereita ei sitten tullutkaan ja lähdin yksinäni pikkulenkille.Unohdin tarkoituksella vauhti ja aikarajat mitkä olin aiemmin asettanut.Juoksin lopulta fiiliksen mukaan ja nautin auringonpaisteesta ja kipakasta pakkasesta(-9)ihana lenkki!
Kamerasta loppui akku,eli ton parempaa pakkas aurinko kuvaa ei nyt ole saatavilla.Juoksin 7 km 7minuutin kilsavauhtia,mikä oli mulle tänään hyvä.

Pojat oli laskettelemassa iltaan asti ja teinin kaverin isä vuorostaan haki heidät sieltä.Aika väsynyttä sakkia tuli kotiin.

Huomenna alkaa arki taas,onneksi 3 päivän viikolla,vois ottaa koville kokonainen 5päivän viikko näin pitkän loman jälkeen.Nopeastihan sitä arkeen asettuu.Huomenna töihin 7.00 eli ajoissa tänään kuorsaamaan.
Jokos teillä on arki alkanut?
mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…