Siirry pääsisältöön

liikunnallinen viikonloppu(vihdoin taas)ja alkuviikon touhuja

Jes!mä alan taas olla liikkuvien kirjoissa.Pystyn siis tekemään muutakin kuin kävelylenkkejä
.Lauantaina kävin aamukävelyllä 40 min.Ihanan rentouttava ja kiva lenkki yksin omien ajatusten kanssa.Riippuu niin päivästä tuntuuko joku juttu tylsältä vai kivalta.Päivällä sain houkuteltua nuoremman pojan ja mieheni uimahalliin ja itse kävin juoksemassa vähän, melko reippaasti juoksumatolla.16 min ja keski nopeus oli 6.2.Ei sattunut,mattojuoksu tuntui itseasiassa aika hyvältä.Sitten tein 20 minuuttia käsi ja rinta liikkeitä ja selkää.Sitten ampaisin suihkun kautta uimaan missä lilluin pojan ja miehen kanssa.Päätin mennä uimaan,uimista ei häntäluu kestänyt..tuntui ällöttävältä,eli vaihdoin rataa ja menin vesijuoksemaan pariksikymmeneksi minuutiksi.se tuntui hyvältä.
vesiliikunta.fi sivuilta kuva
Ihana fiilis oli lauantai iltana kun olin päässyt liikkumaan monipuolisesti kaikkea.
Sunnuntaina oli vuorossa aamulenkki metsässä,mukavien juoksukavereiden kanssa.Lähdettiin sotungin koululta yhden kaverin kanssa ja matkalla tavattiin toinen ja kolmas kaveri tuli kuninkaan mäestä meitä vastaan.4 naisen porukassa siis mentiin.Alusta asti tuntui hyvältä hölkkääminen,maantieltä metsään siirtyminen vain helpotti juoksemista.Välillä mentiin umpihangessa,mikä tuntui vähän hankalalta,mutta kun käveli rauhallisemmin kipeää tekevät kohdat(joita oli tosi vähän!)niin niistäkin päästiin.
retkeilymedia ahola.fi
Toi sipoonkorpi ja sen reitit on mulle uusia,aivan ihana ulkoilukeidas ihan lähellä minua..Vitsit,että mä alan koluamaan noita reittejä!Onneksi yksi meistä on käynyt tuolla useammin,niin vähän tiedetään mihin mennä,ja siellä on hyvät merkit mitä voi seurata.2 ja puoli tuntia meni ja melko hyvää vauhtiakin mentiin,kun yleensä metsässä varsinkin talvella aikaa kuluu enemmän.Matkaa kertyi 17.4km,ihana lenkki!
Eilisen,maanantain otin rauhallisemmin ja töiden jälkeen vaan lepäilin.Tänään on vuorossa yleis urheilua ja meinaan taas mennä katsomaan,mitä voin tehdä ja nappaamaan vinkkejä plakkariin.
Onneksi tää häntäluu on jo parantunut huomattavasti,toki istumaan menot ja nousut ja pitkään istuminen sattuu,mutta kävelyssä tuntuu enää vähän ja hölkätäkin pystyy..Kovat juoksu spurtit jätän vielä väliin ja hypätä en uskalla.
Aurinko paistaa ihanasti ja kutsuu ulkoilemaan,ehkä mä kuitenkin odotan iltaan ja yleisurheiluun...Vai menisikö pikku kävelylle?
Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…