Siirry pääsisältöön

liikunnallinen viikonloppu(vihdoin taas)ja alkuviikon touhuja

Jes!mä alan taas olla liikkuvien kirjoissa.Pystyn siis tekemään muutakin kuin kävelylenkkejä
.Lauantaina kävin aamukävelyllä 40 min.Ihanan rentouttava ja kiva lenkki yksin omien ajatusten kanssa.Riippuu niin päivästä tuntuuko joku juttu tylsältä vai kivalta.Päivällä sain houkuteltua nuoremman pojan ja mieheni uimahalliin ja itse kävin juoksemassa vähän, melko reippaasti juoksumatolla.16 min ja keski nopeus oli 6.2.Ei sattunut,mattojuoksu tuntui itseasiassa aika hyvältä.Sitten tein 20 minuuttia käsi ja rinta liikkeitä ja selkää.Sitten ampaisin suihkun kautta uimaan missä lilluin pojan ja miehen kanssa.Päätin mennä uimaan,uimista ei häntäluu kestänyt..tuntui ällöttävältä,eli vaihdoin rataa ja menin vesijuoksemaan pariksikymmeneksi minuutiksi.se tuntui hyvältä.
vesiliikunta.fi sivuilta kuva
Ihana fiilis oli lauantai iltana kun olin päässyt liikkumaan monipuolisesti kaikkea.
Sunnuntaina oli vuorossa aamulenkki metsässä,mukavien juoksukavereiden kanssa.Lähdettiin sotungin koululta yhden kaverin kanssa ja matkalla tavattiin toinen ja kolmas kaveri tuli kuninkaan mäestä meitä vastaan.4 naisen porukassa siis mentiin.Alusta asti tuntui hyvältä hölkkääminen,maantieltä metsään siirtyminen vain helpotti juoksemista.Välillä mentiin umpihangessa,mikä tuntui vähän hankalalta,mutta kun käveli rauhallisemmin kipeää tekevät kohdat(joita oli tosi vähän!)niin niistäkin päästiin.
retkeilymedia ahola.fi
Toi sipoonkorpi ja sen reitit on mulle uusia,aivan ihana ulkoilukeidas ihan lähellä minua..Vitsit,että mä alan koluamaan noita reittejä!Onneksi yksi meistä on käynyt tuolla useammin,niin vähän tiedetään mihin mennä,ja siellä on hyvät merkit mitä voi seurata.2 ja puoli tuntia meni ja melko hyvää vauhtiakin mentiin,kun yleensä metsässä varsinkin talvella aikaa kuluu enemmän.Matkaa kertyi 17.4km,ihana lenkki!
Eilisen,maanantain otin rauhallisemmin ja töiden jälkeen vaan lepäilin.Tänään on vuorossa yleis urheilua ja meinaan taas mennä katsomaan,mitä voin tehdä ja nappaamaan vinkkejä plakkariin.
Onneksi tää häntäluu on jo parantunut huomattavasti,toki istumaan menot ja nousut ja pitkään istuminen sattuu,mutta kävelyssä tuntuu enää vähän ja hölkätäkin pystyy..Kovat juoksu spurtit jätän vielä väliin ja hypätä en uskalla.
Aurinko paistaa ihanasti ja kutsuu ulkoilemaan,ehkä mä kuitenkin odotan iltaan ja yleisurheiluun...Vai menisikö pikku kävelylle?
Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …