Lukijat

tiistai 10. helmikuuta 2015

liikunnallinen viikonloppu(vihdoin taas)ja alkuviikon touhuja

Jes!mä alan taas olla liikkuvien kirjoissa.Pystyn siis tekemään muutakin kuin kävelylenkkejä
.Lauantaina kävin aamukävelyllä 40 min.Ihanan rentouttava ja kiva lenkki yksin omien ajatusten kanssa.Riippuu niin päivästä tuntuuko joku juttu tylsältä vai kivalta.Päivällä sain houkuteltua nuoremman pojan ja mieheni uimahalliin ja itse kävin juoksemassa vähän, melko reippaasti juoksumatolla.16 min ja keski nopeus oli 6.2.Ei sattunut,mattojuoksu tuntui itseasiassa aika hyvältä.Sitten tein 20 minuuttia käsi ja rinta liikkeitä ja selkää.Sitten ampaisin suihkun kautta uimaan missä lilluin pojan ja miehen kanssa.Päätin mennä uimaan,uimista ei häntäluu kestänyt..tuntui ällöttävältä,eli vaihdoin rataa ja menin vesijuoksemaan pariksikymmeneksi minuutiksi.se tuntui hyvältä.
vesiliikunta.fi sivuilta kuva
Ihana fiilis oli lauantai iltana kun olin päässyt liikkumaan monipuolisesti kaikkea.
Sunnuntaina oli vuorossa aamulenkki metsässä,mukavien juoksukavereiden kanssa.Lähdettiin sotungin koululta yhden kaverin kanssa ja matkalla tavattiin toinen ja kolmas kaveri tuli kuninkaan mäestä meitä vastaan.4 naisen porukassa siis mentiin.Alusta asti tuntui hyvältä hölkkääminen,maantieltä metsään siirtyminen vain helpotti juoksemista.Välillä mentiin umpihangessa,mikä tuntui vähän hankalalta,mutta kun käveli rauhallisemmin kipeää tekevät kohdat(joita oli tosi vähän!)niin niistäkin päästiin.
retkeilymedia ahola.fi
Toi sipoonkorpi ja sen reitit on mulle uusia,aivan ihana ulkoilukeidas ihan lähellä minua..Vitsit,että mä alan koluamaan noita reittejä!Onneksi yksi meistä on käynyt tuolla useammin,niin vähän tiedetään mihin mennä,ja siellä on hyvät merkit mitä voi seurata.2 ja puoli tuntia meni ja melko hyvää vauhtiakin mentiin,kun yleensä metsässä varsinkin talvella aikaa kuluu enemmän.Matkaa kertyi 17.4km,ihana lenkki!
Eilisen,maanantain otin rauhallisemmin ja töiden jälkeen vaan lepäilin.Tänään on vuorossa yleis urheilua ja meinaan taas mennä katsomaan,mitä voin tehdä ja nappaamaan vinkkejä plakkariin.
Onneksi tää häntäluu on jo parantunut huomattavasti,toki istumaan menot ja nousut ja pitkään istuminen sattuu,mutta kävelyssä tuntuu enää vähän ja hölkätäkin pystyy..Kovat juoksu spurtit jätän vielä väliin ja hypätä en uskalla.
Aurinko paistaa ihanasti ja kutsuu ulkoilemaan,ehkä mä kuitenkin odotan iltaan ja yleisurheiluun...Vai menisikö pikku kävelylle?
Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...