Lukijat

perjantai 6. helmikuuta 2015

pika päivitys ennen viikonloppua

Eilen käytiin pojan(kohta 12v)ja kummityttöni(25)kanssa keilaamassa myllypurossa.Tää oli se kerta kun piti jo aiemmin mennä,mutta kuponki olikin voimassa vasta alkuvuonna.Aika kivaa puuhaa,vaikka mä olenkin tosi huono tässä(kin )lajissa,mutta ei se menoa haittaa.Alkuun meni kaikki kouruun,lopulta sain jopa pari täys kaatoakin.Kummityttö oli omaa luokkaansa ja mä pojan kanssa oltiin tosi epätasaisia,välillä meni tosi hyvin,välillä ei sinnepäinkään.Vähän jännitin häntäluun tilannetta,mutta aika vähän se häiritsi.Eihän toi keilaus ainakaan tällä meikäläisen taidolla liikuntaa oikein ole,mutta mukavaa ajan vietettä kuitenkin.
Täällä paistaa aurinko,kun kahvitauolla töissä tätä naputtelen(pitää ottaa kaikki ajat hyödyksi,kun kotona ei konetta ole)toivottavasti toi ihana mollukka paistelee vielä iltapäivällä kun lapsukaisten kanssa tonne ulkoilemaan taas suunnataan.
Illalla lähden reilun tunnin kävelylle,koska pojalla on puolentoista tunnin treenit,enkä viitsi kotiin välillä ajella.
Toivotaan,ettei tää kurkkukipu,joka eilen alkoi laajene tai pahene,nyt sen kanssa pärjää kyllä.
Tällä viikollakin muuten oli lähtenyt 200g painosta,tosi hidasta.Enpä oo oikein hikiliikuntaakaan harrastanut.Parempi kuitenkin,että lähtee eikä tuu takaisin.
Huomenna ois pojalla (16v)futispeli,muuten viikonloppu suunitelmat on avoimet,katsellaan mitä keksisin.
Sunnuntaina ois tarjolla rauhallista metsälönkyttelyä,katsotaan onko musta siihen.
Oikein mukavaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...