Lukijat

torstai 5. helmikuuta 2015

ei pysty ei kykene

Moi taas!
Pitkään vierähti ennenkuin ehdin istahtamaan koneelle.Istuminen sitäpaitsi ei kuulu mun tän hetken lempparijuttuihin..Häntäluusta löytyi pieni hiusmurtuma kun kävin perjantaina lääkärissä.Töissä olen ollut,eikä mitään liikuntaa ole suoranaisesti kielletty..silloin kun sattuu ei tehdä.
Töissä olokin on vähän haastavaa,kun töissä kaikki on matalalla..mutta olen luovasti keksinyt erilaisia ratkaisuja.Lapset jo tietää minun häntäongelmista ja varovat silloin kun muistavat.
Olen kävellyt tosi paljon viimeaikoina,alkaa vähän jo kyllästyttää jatkuva käveleminen,mutta kun se on yksi ainoista liikuntamuodoista jota voin tehdä kunnolla.Toki vesiliikunta voisi sopia,se vaan vaatii suunnittelua enemmän kuin kävelemään lähtö.
jalkojesiparhaaksi.fi
Kävin viime viikonloppuna myös hölkällä kun se tuntui tosi hyvältä silloin.7km rauhalliseen tahtiin.Illalla kuitenkin häntäluu kipeytýi ja olen jättänyt sen pois vielä toistaiseksi.maanantaina lääkäri sanoi,että liikkua voi jos ei satu,mutta juoksun aloittaminen ei ihan heti ole välttämättä järkevää..Ärsyttää.
No kävelylenkit jokapäivä pitää liikkeellä ja en lösähdä sohvan nurkkaan.Tiistaina oli yleisurheilua ja menin kun valkku lupasi räätälöidä tunnin niin,että mäkin voin tehdä jotain.No olikin eri valkku ja ohjelmassa oli tosi hyvä juoksutreeni..Taas ärsytti kun en voinut tehdä täysillä.No teen myöhemmin sitten kun kykenen ,hyviä vinkkejä oli.hölkkää pystyin tekemään alkuun ja loppuun,mutta vetoharjoitukset jätin 3 melko lujaan 100m kun tuntui pahalle.tein myös koordinaatioharjoituksia melko paljon,en ihan kaikkia.ja lopussa oli kuntopiiri josta pystyin tekemään lankun 1min punnerruksia 1min vatsalihaksia omalla tyylillä 1min,puolikkaita kyykkyjä(alas asti en pystynyt menemään).Venyttelin niin hyvin kuin pystyin.
Juoksuohjelmakin odottelee aloittamista ja aktia olisi lauantaina,mutta ei pysty ei kykene(#¤%&=PRKL)No teen kun pystyn.Saan tästä pitkän riesan,jos en tajua höllätä.
Lähen nyt katsomaan siskon pikkuista,se piristää kummasti!
Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...