Siirry pääsisältöön

ei pysty ei kykene

Moi taas!
Pitkään vierähti ennenkuin ehdin istahtamaan koneelle.Istuminen sitäpaitsi ei kuulu mun tän hetken lempparijuttuihin..Häntäluusta löytyi pieni hiusmurtuma kun kävin perjantaina lääkärissä.Töissä olen ollut,eikä mitään liikuntaa ole suoranaisesti kielletty..silloin kun sattuu ei tehdä.
Töissä olokin on vähän haastavaa,kun töissä kaikki on matalalla..mutta olen luovasti keksinyt erilaisia ratkaisuja.Lapset jo tietää minun häntäongelmista ja varovat silloin kun muistavat.
Olen kävellyt tosi paljon viimeaikoina,alkaa vähän jo kyllästyttää jatkuva käveleminen,mutta kun se on yksi ainoista liikuntamuodoista jota voin tehdä kunnolla.Toki vesiliikunta voisi sopia,se vaan vaatii suunnittelua enemmän kuin kävelemään lähtö.
jalkojesiparhaaksi.fi
Kävin viime viikonloppuna myös hölkällä kun se tuntui tosi hyvältä silloin.7km rauhalliseen tahtiin.Illalla kuitenkin häntäluu kipeytýi ja olen jättänyt sen pois vielä toistaiseksi.maanantaina lääkäri sanoi,että liikkua voi jos ei satu,mutta juoksun aloittaminen ei ihan heti ole välttämättä järkevää..Ärsyttää.
No kävelylenkit jokapäivä pitää liikkeellä ja en lösähdä sohvan nurkkaan.Tiistaina oli yleisurheilua ja menin kun valkku lupasi räätälöidä tunnin niin,että mäkin voin tehdä jotain.No olikin eri valkku ja ohjelmassa oli tosi hyvä juoksutreeni..Taas ärsytti kun en voinut tehdä täysillä.No teen myöhemmin sitten kun kykenen ,hyviä vinkkejä oli.hölkkää pystyin tekemään alkuun ja loppuun,mutta vetoharjoitukset jätin 3 melko lujaan 100m kun tuntui pahalle.tein myös koordinaatioharjoituksia melko paljon,en ihan kaikkia.ja lopussa oli kuntopiiri josta pystyin tekemään lankun 1min punnerruksia 1min vatsalihaksia omalla tyylillä 1min,puolikkaita kyykkyjä(alas asti en pystynyt menemään).Venyttelin niin hyvin kuin pystyin.
Juoksuohjelmakin odottelee aloittamista ja aktia olisi lauantaina,mutta ei pysty ei kykene(#¤%&=PRKL)No teen kun pystyn.Saan tästä pitkän riesan,jos en tajua höllätä.
Lähen nyt katsomaan siskon pikkuista,se piristää kummasti!
Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…