Siirry pääsisältöön

päin pyllyä!

Tietokone ongelmat jatkuu ja päivityksiä tulee harvakseltaan.
Tällä viikolla oli yleisurheilussa pituushyppyä,se oli mun haave alusta alkaen päästä hyppäämään..kun olin siinä melko hyvä koulussa.Ensiksi juostiin ulkona lumisateessa puolen tunnin alkuverkka juoksut ja harjoiteltiin ylämäkeen koordinaatioita ja ylämäki spurtteja.Sitten hypeltiin patjalle hyppyjä ja lopulta päästiin hiekalle hyppelemään. Ensimmäinen hyppy tuli eteen ja ohjeet oli, että jalat edellä alastulo. No minä suoristin jalat eteen ja innostuin täysin, PAM pylly edellä hiekalle ja järkky kipu takamuksessa..hyppelin monta muuta hyppyä vielä ja osasin kyllä tuon tömäyksen jälkeen tulla alas jaloilleni.Loppuverryttelyksi muutama kierros hölkkää ja venyttelyt.Venyttelyissä huomasin,että istuminen onkin vähän haasteellista ton tömäyksen takia.Iltaa myöden häntäluu kipeytyi ja jouduin nappaamaan särkylääkkeen nukkumaan mennessä.
Keskiviikkona pinnistelin kipeytyvän takamuksen kanssa,keksin erilaisia keinoja hoitaa työt mahd pystyssä asennossa,onneksi en ole istuma työssä.Liikkua pystyn,istuminen ,istumaan meneminen ja sieltä nouseminen on hankalia.Torstaina päätin kokeilla kävelyä aamulla ennen töitä ja se tuntui aika hyvältä.Juoksuaskeleet tuntui pahemmalta , eli keskityin enemmän kävelyyn vain pienillä hölkkä osuuksilla. Puoli tuntia ja 3.1km tuli käveltyä ja teki hyvää. Tänään perjantaina päätin mennä lääkäriin kun aina vaan tuntuu vaikealta. Kaksi hiusmurtumaa häntäluussa..Jihuu,minä tyttö se osaan!
Onnekseni(lääkäri sanoi niin..)murtumat on siistejä ja pieniä ja sijaitsevat ihan alhaalla takapuolessa,eli ei vaikuta niin kovasti liikkumiseen,mutta istumiseen kauemmin. Pari kuukautta voi ainakin mennä,mutta liikunta kieltoa en saanut,onneksi..hulluksi olisin tullut jos niin olisi käynyt. Juoksuohjelman noudattaminen siirtyy seuraavalle viikolle, ensi viikolla saa kokeilla ja jos ei tunnu pahalta saa hölkötellä.
Pikkusen ottaa päähän,mutta ei yllätä,mä oon aina osannut teloa itseäni.
Mukavaa viikonloppua kaikille!mä meinaan kävellä ja kokeilla jotain mukavaa liikuntaa,ehkä uintia tai vesijuoksua?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…