Siirry pääsisältöön

viikon tekemisiä ja uuteen,ensimmäiseen juoksuohjelmaan tutustumista

Viikko vierähti viime postauksesta.Meillä hajosi kone,enkä osaa kännykällä oikein näpytellä tänne juttuja.Alkuun päästiin vaivoin välillä nettiin ,nyt ei päästä ollenkaan..eli myös kuvat puuttuu tulevista kirjotuksista.
Muistelen sen verrran viikkoa kuin muistan.Viime ke mun oli tarkoitus käydä pikku lenkki korsossa ,missä pojalla on jalkapallotreenit.Pakkanen oli aika kova -9 ja tuuli oli navakkaa.Rauhalliseen tahtiin hölkätessä tuli kylmä,eli menin melko kovaa lopulta.Korso on mulle aika tuntematonta seutua ja päätinkin tehdä pienen kokeilu ympyrän,etten eksy.Eka kiekka oli n.4km ja ajattelin tehdä toisen perään,vessatauon jälkeen..Mutta oikaisin vähän sillä seurauksella,että lopulta juoksin 11km!Mun oikaisut on aina yhtä loistavia.Mutta ei se haitannut, tossu rullasi hyvin ja oli mukava juosta uusissa maisemissa.
Torstaina oli sovittu lenkki kaverin kanssa,juostiin 6.4 vauhdilla n.10km.Pakkanen oli edelleen aika kova,mutta oli kiva juosta.Kesken lenkin äitini soitti ja ilmoitti,että siskolleni oli syntynyt poika,voi että mun jalka nousi kevyesti ton puhelun jälkeen.
Perjantaina olin koko työpäivän ihan pyörrryksissä,koira oli taas tullut ilahduttamaan meitä to-ma ja tuleva vierailu pikku prinssin luona antoi mukavan fiiliksen viikonloppuun.Voi että toinen olikin söpö ja pieni!Isoveli,eli kummipoikani oli ylpeä isoveli ja esitteli veljen pieniä sormia ja varpaita.
To pe ja la tuli käveltyä muutamaankin kertaan koirulin kanssa.
Sunnuntaina lähdin parin juoksukaverin kanssa yhteislenkille vuosaareen.Meitä oli siellä n.10 ja juostiin poluilla metsässä oikein mukavaa rauhallista tahtia.8km lenkkiin meni melkein puolitoista tuntia,mutta nousut ja hanget tehostivat treeniä.Nastakengät toimii mainiosti,ilman niitä olisin ollut metsässä pulassa,kallio oli tosi liukas.
Maanantaina sain uuden,elämäni ensimmäisen juoksuohjelman.Sitä olen nyt alkanut tavaamaan,jouduin vähän kyselemään tekijältä mitä esim 4X2/2 tarkoittaa ,mutta sekin selvisi,että minulla on joka toinen viikko vauhtileikittelyä kovana treeninä ja joka toinen viikko kova tasavauhtinen treeni.Joka viikko on myös 2 kevyttä lyhyempää lenkkiä ja yksi hidas pitkä.Aika kivalta kuulostaa!Tänään on toka kerta yleis urheilukoulua joka on ohjelmassa kanssa.
Eli näillä mennään tulevina viikkoina,myös venyttelyä ja lihaskuntotreeniä on mukana ohjelmassa.Tänään muuten paino oli 67.2..Eli pienin askelin mennään.Mutta vyötäröstä on lähtenyt 3cm tammikuun aikana!
Onko sinulla joku ohjelma jota noudatat,vai menetkö fiilisten mukaan?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…