Lukijat

tiistai 27. tammikuuta 2015

viikon tekemisiä ja uuteen,ensimmäiseen juoksuohjelmaan tutustumista

Viikko vierähti viime postauksesta.Meillä hajosi kone,enkä osaa kännykällä oikein näpytellä tänne juttuja.Alkuun päästiin vaivoin välillä nettiin ,nyt ei päästä ollenkaan..eli myös kuvat puuttuu tulevista kirjotuksista.
Muistelen sen verrran viikkoa kuin muistan.Viime ke mun oli tarkoitus käydä pikku lenkki korsossa ,missä pojalla on jalkapallotreenit.Pakkanen oli aika kova -9 ja tuuli oli navakkaa.Rauhalliseen tahtiin hölkätessä tuli kylmä,eli menin melko kovaa lopulta.Korso on mulle aika tuntematonta seutua ja päätinkin tehdä pienen kokeilu ympyrän,etten eksy.Eka kiekka oli n.4km ja ajattelin tehdä toisen perään,vessatauon jälkeen..Mutta oikaisin vähän sillä seurauksella,että lopulta juoksin 11km!Mun oikaisut on aina yhtä loistavia.Mutta ei se haitannut, tossu rullasi hyvin ja oli mukava juosta uusissa maisemissa.
Torstaina oli sovittu lenkki kaverin kanssa,juostiin 6.4 vauhdilla n.10km.Pakkanen oli edelleen aika kova,mutta oli kiva juosta.Kesken lenkin äitini soitti ja ilmoitti,että siskolleni oli syntynyt poika,voi että mun jalka nousi kevyesti ton puhelun jälkeen.
Perjantaina olin koko työpäivän ihan pyörrryksissä,koira oli taas tullut ilahduttamaan meitä to-ma ja tuleva vierailu pikku prinssin luona antoi mukavan fiiliksen viikonloppuun.Voi että toinen olikin söpö ja pieni!Isoveli,eli kummipoikani oli ylpeä isoveli ja esitteli veljen pieniä sormia ja varpaita.
To pe ja la tuli käveltyä muutamaankin kertaan koirulin kanssa.
Sunnuntaina lähdin parin juoksukaverin kanssa yhteislenkille vuosaareen.Meitä oli siellä n.10 ja juostiin poluilla metsässä oikein mukavaa rauhallista tahtia.8km lenkkiin meni melkein puolitoista tuntia,mutta nousut ja hanget tehostivat treeniä.Nastakengät toimii mainiosti,ilman niitä olisin ollut metsässä pulassa,kallio oli tosi liukas.
Maanantaina sain uuden,elämäni ensimmäisen juoksuohjelman.Sitä olen nyt alkanut tavaamaan,jouduin vähän kyselemään tekijältä mitä esim 4X2/2 tarkoittaa ,mutta sekin selvisi,että minulla on joka toinen viikko vauhtileikittelyä kovana treeninä ja joka toinen viikko kova tasavauhtinen treeni.Joka viikko on myös 2 kevyttä lyhyempää lenkkiä ja yksi hidas pitkä.Aika kivalta kuulostaa!Tänään on toka kerta yleis urheilukoulua joka on ohjelmassa kanssa.
Eli näillä mennään tulevina viikkoina,myös venyttelyä ja lihaskuntotreeniä on mukana ohjelmassa.Tänään muuten paino oli 67.2..Eli pienin askelin mennään.Mutta vyötäröstä on lähtenyt 3cm tammikuun aikana!
Onko sinulla joku ohjelma jota noudatat,vai menetkö fiilisten mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...