Lukijat

maanantai 16. helmikuuta 2015

viikon poimintoja,juhlia ja flunssan nitistystä

Jippii!uusi kone saapui ja saatan kyetä kirjoittamaan useamminkin tänne.
Tää viikon välein kirjoittaminen on siitä haastavaa,etten muista mitä olen tehnyt..Tulee sen verran paljon touhuttua,että unohtuu helposti juttuja,mutta tuskin se ketään haittaa jos joku pieni murunen unohtuu.
Tiistaina oi kiva yleisurheilu,vaikka kaikkea en vielä kykene tekemään.Päätin hölkätä treeneihin,kun vähän hävettää ajella urheilutreeneihin autolla parin kilsan matka.2 kilsan hölkkä lämmitti mukavasti,ja perillä vielä hölköteltiin muutama kierros.Sitten hypittiin aitajuoksua..onneksi matalilla aidoilla,se oli melko kivaa eikä pahemmin täräykset sattuneet,opin hyppäämään kevyesti enkä tömähtänyt.Treenailtiin myös juoksutekniikkaa yms hauskaa ja uutta.Toiset teki 30 toistoa istumaan nousuja ja minä nostin suoria jalkoja maasta ylös sen 30 2 min tauoilla 3 kertaa.Korkeus hypyissä olin kannustus joukoissa,en todellakaan vielä uskalla hypätä.
Uskomattoman hyvin tää häntäluu on parantunut.Kipeä se on kyllä istuessa ja istumaan mennessä ja ylös noustessa.Mutta liikkumaan pystyn aika mukavasti!
Flunssan oireet iski keskiviikkona pahemman kerran ja kävelin vaan pienen rauhallisen lenkin.Torstaina olinkin petipotilaana, en tiedä mikä oli,mutta kaikkialle särki ja olo oli tosi surkea.Yksi sairaspäivä auttoi ja olo oli hyvä perjantaina.Maltoin kuitenkin lepuutella perjantai illan.Käytiin poikien kanssa ostoksilla jumbossa(kummallakin synttärit)ja syömässä hesessä.
La siivoiltiin ja aloitettiin leipomuksia sunnuntain poikien yhteissnttäreitä varten.Vein myös nuoremman pojan ja yhden kaverin synttärileffaan flamingoon.Pojalla oli pieni tragedia kun kutsutut kaverit eivät ilmoittaneet tulevatko juhlimaan vai eivät ja kun hän varmisti asiaa perjantaina,ilmoittikin 3 poikaa ettei pääse.Kauhea itku ja harmi..kyllä tuntui pahalle.kaksi poikaa oli perunut jo aiemmin,eli vain yksi kaveri pääsi.Piristykseksi lupasin pojan ja kaverin leffaan ja syömään.Onneksi oli mukavaa ja piristi poikaa kovasti.
Lauantaina mulla oli miehen naispuolisen serkun kanssa juoksutreffit.Hän asuu perheineen kotkassa ja ollaan välillä sukusynttäreillä puhuttu yhteisistä juoksutreffeistä kun kummatkin tykätään juosta.Meillä oli tosi kiva lenkki 16.2km ja 1tunti 52 minuuttia.keli oli hyvä ja oli vielä aika valoisaa kun puoli kuusi palattiin kotiin.Ihanaa kun juoksu yhdistää porukkaa!Kotkassa on kuulemma tosi tasaista ja miehen serkku sanoi täällä olevan aika mäkistä vaikka yritinkin valita melko mäettömän alueen pitkikseksi..Täällä se vaan on aika mahdotonta.
Sunnuntaina aloitin aamulla viimeistelemään leipomuksia ja viimeisiä siivouksia.Kahdelta alkoi synttäribileet 16 ja 12 v pojille.Mummoja kummeja ja sukulaisia tuli pitkin päivää.Pikku siskon vauvakin oli ekan kerran kylässä.Voi miten ihana pikkuinen olikin farkuissaan ja valkoisessa hupparissaan jotka ostin just ennen kuin poika syntyi.Isompi siskon poika jäi meille yökylään ja kärttää nyt pääsyä koneelle you tubeen katsomaan legoleffoja tms.
Aurinko paistaa ihanasti ja kohta pitää lähteä reippailemaan pojan kanssa.Illalla onkin poikkeuksellisesti jo maanantaina yleisurheilu.Olen pari pöivää lomalla ja nautin suunnitelmattomuudesta.Ke töihin .
lainattu kuva(google kuvat)
Mukavaa viikkoa,nauttikaa auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...