Siirry pääsisältöön

hiljaiseloa

Jatkuvan laukkaamisen jälkeen, musta tuntuu, että takki on jotenkin tyhjä jalat tönköt ja ei oikein huvita. Oon käynyt kerran viikossa zumbassa ja kerran viikossa pilateksessa ja parilla pikku lenkillä hölkäten ja kävellenkin joitakin. sunnuntain opaslenkillä rauhallisella 8 min km tahdilla 8km tuntui helpolta ja hyvältä. oli ihana jutella ja katsella kuumailmapalloja,  ratsastajia ja tyyntä vantaanjokea. Opaslenkillähän minun tekemät huomiot ympärillä tapahtuvasta on tärkeitä ja muodostaa näkövammaiselle juoksijalle kuvan tapahtumista.
Maanantaina mentiin yhden juoksukaverin kanssa pikku lenkille hakunilaan, mutta mun jalat oli tönköt ja muutenkin fiilis oli tukkoinen. Lopetettiin lenkki vähän kesken. 5.5km 7.10 min km vauhdilla ja silti olin ihan poikki. Ihan tyhmä lenkki.
Zumba jäi tältä viikolta vanhempain illan vuoksi. Pilates oli muuttunut kehonhuolloksi, mutta sekin teki terää. Kävely ennen tuntia oli hyvä ja jalatkin oli taas yhteistyökykyiset. Torstaina tein ihanassa auringonpaisteessa onnistuneen 8km lenkin. Katsoin vain sykettä ja juoksin kokoajan niin, että syke ei noussut yli 150. Vikan kilsan juoksin sitten alle 6min km vauhdilla ja sykkeetkin nousi 170-180 ja hiki lensi. Keskivauhti oli koko lenkillä 6.33. Tosi hyvä fiilis jäi.

Tänä iltana mennään hämeenlinnaan mun perheen, siskon perheen ja isäni ja äitini kanssa. Mennään aulangon kylpylään viikonlopuksi juhlistamaan isäni 70v synttäreitä. Siellä on kuntosali johon saa mennä hotellin asiakkaana ilmaiseksi. Isomman pojan kanssa sovittiin jo yhteistreeneistä siellä.
Ehkä tää matalalento alkaa helpottaa, toisaalta rauhoittuminen onkin paikallaan vauhdikkaan loppukesän ja alkusyksyn jälkeen. Nyt keskityn kropan kuunteluun ja venyttelyihin ja rullailuihin.
Oikein mukavaa viionloppua!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…