Lukijat

maanantai 17. helmikuuta 2014

punnitus

iltalehti.fi sivuilta lainattu kuva.
viikonloppuna on herkuteltu löllötelty kelluttu vesijumpattu ja nautittu elämästä.
punnitus oli tänään ja tulos oli vähän vajaa 71kg,mutta olkoon 71kg virallinen punnitus tulos kun mulla ei ole digivaakaa vielkään.ihanaa,alas menee!!eilen mun rakas sisko oli miehensä ja poikansa kanssa meillä ja siskon mies teki lohimedaljonkeja koskenlaskijalla(meinasin pyörtyä siitä voimäärästä mitä käytti..)bataatteja ja perunoita lohkoina(kamalasti öljyä)ihanaa ruokaa totta tosiaan,mutta mulle iski paniikki millä täytän lautasen,etten ahmi liikaa rasvaa.tein salaatin persikoilla ja kevyt fetalla ja rasvatonta raejuustoa tarjolle myös.itselleni mikrotin pakastevihannespussin.otin sitten melkein kokonaisen medaljongin muutamia peruna lohkoja ja bataattia.paljon salaattia ja ne vihannekset ja raejuustoa!hyvää!
kummipoika jäi yöksi kun lupasin pitää hänet tän päivän kun lomailen.sai vapaata päiväkodista ja olla täällä nuoremman pojan kaverina.kohta lähetään uimaan.mun uinti jää varmasti vähille kun lillun 4v:n seurana,mutta mukavaa sekin on.hauskaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...