Siirry pääsisältöön

juoksuiloa

ylen sivuilta lainattu kuva.oon taas löytänyt juoksun ilon,ja olen siitä täysin täpinöissäni!kävin tänään aamulla pikku lenkillä.laitoin kellon soimaan ajoissa ja suunnittelin kunnon lenkille lähtöä,muttei siitä tullut mitään kun yöllä heräsin pari kertaa kivistäviin selkä ja pakaralihaksiin.aamulla luulin etten pääse mihinkään,mutta venyttelin vähän ja päätin saattaa pojan kouluun ja sännätä pikku lenkille ja kokeilla miltä tuntuu.poika löysi alku matkasta luokkakaverin ja pääsin melkein heti juoksemaan,menin reilun 20 minuutin lenkin melko kovaa ja spurttasin ylämäet,että hiki tuli hyvin pintaan.fiilis oli taas mahtava!menin vasta 10 töihin koska meillä oli iltakoulutus malmi-pukinmäki päivähoitoalueen henkilöstölle.aamulla sai siis ottaa rauhassa,ja kerkesin ton lenkinkin tehdä vaikka vetkuttelin aikani.töissä vedin halukkaille päiväkodin lapsille fröpelin tahtiin jumppaa ja diskoiltiin smurffien tahtiin,mä hypin ja jorasin puol tuntia niin että taas oli hiki päässä ja hengästyin vaikka just olin suihkusta tullut.
ilmottauiduin viimeviikolla naistenkymppiin viime hetkellä,helmikuun loppuun mennessä piti ilmoittautua että sai henkilökunta alen.maksoin lipusta 19e.oon kerran pari vuotta sitten ollut tuolla ja oli kiva tapahtuma.nyt meitä ilmottautu 3 työkaveria ihan kiva että on seuraa.ja jos vaikka yhteislenkeillä käytäs kevään aikana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …