Lukijat

lauantai 25. lokakuuta 2014

hullua sisustusta ja kävelylenkkejä

lenkkikaveri

oon vähitellen pääsemässä liikuntaan kiinni taas!keskiviikkona tehtiin lenkkikaverin kanssa vitosen kävelylenkki kirpsakassa pakkasillassa.torstaina kävelin pimeässä ja tuulisessa illassa yksinään pienen reippaan 3.5km.kumpaankin jouduin alkuun ottamaan ventolinea jonka sain nyt tän flunssan aikana,kun kaikki flunssat tuntuu tunkevan tonne keuhkoon.
eilen hain kummipojan töitten jälkeen meille touhuamaan,tehtiin mm pipareita ja käytiin syömässä ikeassa hodarit.kiva päivä kaikenkaikkiaan.tänään olikin maha jotenkin sekaisin aamusta ja ravasin vessassa,oisko eilis illan sipulirenkaat joita mies kokkaili meille iltasnacsiksi tehneet tehtävänsä,en tiedä mikä oli,mutta 4-5 tuntia olin tosi kipeä ja sitten se meni ohi.onneksi meni ja takas ei tartte tullakaan.
iltapäivällä käytiin lenkkikaverin kanssa kävelyllä,mun olo oli vähän hutera ja lenkkikaverin selkä edelleen kipeä,eli taas oli reippaan oloiset naiset liikkeellä.mutta kiva oli haukata happea ja ilmakin oli taas turvallisesti plussan puolella.kun tulin kotiin mies oli raahannut pojan mopon keskelle meidän olohuonetta...pakoputkea pitää kuulemma korjata ja ulkona on liian kylmä oli selitys kun kysyin syytä outoon sisustus elementtiin.toiv poistuu pian tuosta..
mulla on jo pieni toivo herännyt,uskaltaisinkohan huomenna pienelle rauhalliselle juoksulenkille?korva vähän vihoittelee,muuten olo on jo hyvä.
hauskaa viikonlopun jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...