Siirry pääsisältöön

aamulenkillä uuteen viikkoon!

aamulla kello soi ennen seiskaa,vaikka menin puoli kymmeneen töihin,oli siis lenkkiaamu!no oikeasti en ollut riemuissani vaan mieli olisi tehnyt jatkaa unia peiton alla.join kupin kahvia ja nappasin juomapulloon laimeaa urheilujuomaa,kiskoin lenkkikamat niskaan ja lähdin ulos.pientä sadetta niinkuin eilenkin,muttei se minua haittaa,en ole sokerista.juoksin tuttuja pikkuteitä ja päädyin sotungin peltojen ympäröimälle tielle,siellä on niin aakeaa ja laakeaa,että tuuli tuiversi aika navakasti vasten kasvoja.olo oli jotenkin kevyt ja hyvä,juoksu kulki kuin itsestään,välillä kun oikein tuuli naamaan,ei ollut kivaa,mutta muuten kyllä!vilkaisin puhelinta jossain vaiheessa ja huomasin,että olin aikalailla ennätys ajassa juossut 5km eli n.28min.oon kerran aiemmin juossut niin kovaa,mutta silloin olin 5km jälkeen täysin piipussa nyt ei tuntunut pahalta!olisko kunto parantunut?juoksin yhteensä 7.02km ajassa 42.07,eli loppumatkasta hyydyin jonkin verran,mutta olo oli loistava!aamulenkit on ihania,kunhan saan itseni houkuteltua tonne syksyyn!
tänään poika ja hänen kaverinsa tulivat mun työpaikalle työharjoitteluun.9 luokkalaisten tet kestää 2 viikkoa.mukavasti meni eka päivä,kummatkin sanoivat tykännennsä.pääsin töistä viiden jälkeen ja siitä asti on satanut vähän kovempaa ja tuuli on melko kovaa.eli olen tyytyväinen,että lähdin aamulla lenkille!tänään pitäis punnertaa 25 ja tehdä vähän vatsoja.jos sitten vaikka nukkumaan..
mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…