Lukijat

tiistai 4. marraskuuta 2014

punnerruksia, kävelyä ,juoksua ja perusarkea

tylsä syksyinen arki on täällä,siitä ehkä johtuu,että olen kiinnostunut kaikista haasteista yms..siitä syystä punnerran enemmän ja enemmän,niskajumeista huolimatta ja lähden joka päivä juoksemaan,vaikka jalat tuntuu painavilta ja sataa vettä vaakatasossa.
oon sellainen ihminen,että tarvitsen kaikenlaisia porkkanoita,että jaksan jatkaa.toki voin vaan juosta,mutta kyllästyn helposti ja keväälläkin tuntui etten kehity mihinkään,kun aina juoksin samaa reittiä ja samaa vauhtia,tylsää..
juosta joka päivä vähintään 25 minuuttia koko marraskuun,ei paha?no ei olekaan,mutta kun sataa vettä ja on pimeää kun menee töihin ja vielä pimeämpää kun tulee töistä,voi olla lähtövaikeuksia..ja on niitä vaikeuksia nytkin,mutta helpommin pääsen liikkeelle ns lepopäivinä,kun mulla on syy eli tää marrasputki haaste.tähän asti on mennyt hyvin..4 päivää takana ja olo on hyvä!aika monta päivää vielä edessä,mutta en kuole tai masennu jos en jaksa/pääse /pysty joka päivä menemään lenkille.sitten jatkan taas jollain lailla,mutta tällä hetkellä tää tuntuu kivalta!
olin töissä 8-16 ja puettiin aika monet kurahousut ja touhua riitti koko päivän. ulkona ei oltu kuin aamupäivällä ja jotenkin tuntui,että happi loppuu ja olo oli nuutunut kun pääsin kotiin.tein ruuan ja söin banaanin ja lähdin pienelle kävelylle lenkkikaverin kanssa 38 minuuttia ja 3.8km.lähdin suoraan juoksemaan ,tavoitteena se 25 min. juoksin 5.2km ja aikaa meni 34.min.lenkki meni ihan ok,vaikka jalat oli pökkelöt ja väsähtäneet..eteenpäin pääsi hyvin kuitenkin:)tulin kotiin ja venyttelin vähän ja tein punnerrukset,tänään oli vuorossa 30 tein 8-6-5-6-5 ja hartiat(teenköhän väärin)huusi hoosiannaa olkapäissäkin tuntuu,että jotain on tehty!venyttelin kädet ja hartiat ja painuin suihkuun ja söin viimein puoli yhdeksältä..siinähän se päivä menikin ja kohta pitäis kömpiä petiin.
hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...