Siirry pääsisältöön

punnerruksia, kävelyä ,juoksua ja perusarkea

tylsä syksyinen arki on täällä,siitä ehkä johtuu,että olen kiinnostunut kaikista haasteista yms..siitä syystä punnerran enemmän ja enemmän,niskajumeista huolimatta ja lähden joka päivä juoksemaan,vaikka jalat tuntuu painavilta ja sataa vettä vaakatasossa.
oon sellainen ihminen,että tarvitsen kaikenlaisia porkkanoita,että jaksan jatkaa.toki voin vaan juosta,mutta kyllästyn helposti ja keväälläkin tuntui etten kehity mihinkään,kun aina juoksin samaa reittiä ja samaa vauhtia,tylsää..
juosta joka päivä vähintään 25 minuuttia koko marraskuun,ei paha?no ei olekaan,mutta kun sataa vettä ja on pimeää kun menee töihin ja vielä pimeämpää kun tulee töistä,voi olla lähtövaikeuksia..ja on niitä vaikeuksia nytkin,mutta helpommin pääsen liikkeelle ns lepopäivinä,kun mulla on syy eli tää marrasputki haaste.tähän asti on mennyt hyvin..4 päivää takana ja olo on hyvä!aika monta päivää vielä edessä,mutta en kuole tai masennu jos en jaksa/pääse /pysty joka päivä menemään lenkille.sitten jatkan taas jollain lailla,mutta tällä hetkellä tää tuntuu kivalta!
olin töissä 8-16 ja puettiin aika monet kurahousut ja touhua riitti koko päivän. ulkona ei oltu kuin aamupäivällä ja jotenkin tuntui,että happi loppuu ja olo oli nuutunut kun pääsin kotiin.tein ruuan ja söin banaanin ja lähdin pienelle kävelylle lenkkikaverin kanssa 38 minuuttia ja 3.8km.lähdin suoraan juoksemaan ,tavoitteena se 25 min. juoksin 5.2km ja aikaa meni 34.min.lenkki meni ihan ok,vaikka jalat oli pökkelöt ja väsähtäneet..eteenpäin pääsi hyvin kuitenkin:)tulin kotiin ja venyttelin vähän ja tein punnerrukset,tänään oli vuorossa 30 tein 8-6-5-6-5 ja hartiat(teenköhän väärin)huusi hoosiannaa olkapäissäkin tuntuu,että jotain on tehty!venyttelin kädet ja hartiat ja painuin suihkuun ja söin viimein puoli yhdeksältä..siinähän se päivä menikin ja kohta pitäis kömpiä petiin.
hyvää yötä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…