Lukijat

torstai 6. marraskuuta 2014

marrasputki jatkuu

eiliseksi olin kokoonkutsunut muutamalla juoksusivulla yhteislenkin vaaralan abc:ltä klo 17. yhtään varmaa vastausta en saanut,mutta päätin mennä kurkkaamaan oliko yhtään kaveria paikalla.yksi nainen oli jo paikalla ja toinen tuli kiireellä viimehetkillä.kumpaakaan en tuntenut ennestään,eli taas uusia lenkkikavereita!tarkoitus oli mennä hitaasti n.tunti ja siinä onnistuttiin hyvin,tosin vähän pitempään oltais voitu juosta,mutta ehkä toiste:)juteltiin kaikenlaista ja tutustuttiin jonkin verran toisiimme ekan lenkin aikana.toinen oli jakomäestä ja toinen kuninkaanmäestä,eli melko lähistöltä kummatkin.mentiin osittain hakunilan urheilupuiston hiekkateitä,osittain asfalttia 7.7km ja 54min,ihan ok.tosi  kiva on löytää uusia kavereita juoksuun!!
punnersin eilen 35 ja kiinnitin huomiota asentooni,nyt on rintalihakset ja käsivarretkin kipeät,hartioiden lisäksi..
aamulla heräsin hyvissäajoin,lähdin juoksemaan kuulaaseen syys aamuun.ihana lenkki,tai kaksi,koska jaoin lenkin kahteen..tein ensiksi 4km lenkin 25min ,venyttelin ja laitoin kuulokkeet ja radion päälle puhelimeen ja n.6min kuluttua jatkoin lenkkiä.toinen lenkki oli 6.3km 34min.ensimmäinen lenkki kulki kuin unelma,toisen lenkin lopussa jalat oli aika puhki,mutta ei kai se ihme ole,kun mun kroppa ei oo tottunut juoksemaan joka päivä.mutta päivä sujui tosi ihanasti kun olin juossut ennen töitä.huomenna illalla juoksemaan,saa jalat vähän lepoa..
marrasputkessa voi siis juosta monta lenkkiä päivässä,lenkkien välissä pitää olla ainakin pieni tauko..jaoin itse ekan lenkin,kun huomasin,että muutkin putkessa olijat tekee monia väh sen 25min juoksuja.eilen illalla olin sijalla 23 ja tänään 17,eli auttoi toi kikkailu...hurjaksihan tässä tulee!oma tavoite on juosta tässä kuussa 180km vähintään,mitä enemmän sen parempi..kai!
punnerruksia en oo tehny vielä,toi hartian seutu on aika jumissa ja yhteen kohtaan pistää jatkuvasti,en oo varma pystynkö punnertamaan..kokeilen kohta.
p.s huomenna ois taas yhteislenkki vaaralan abc:lta tarkoitus juosta reilu tunti ,lähemmäs puoltatoista.jos kiinnostaa ja ehdit klo 18 mukaan,tervetuloa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Viime viikon parhaat

Moi! Taas vierähti aikaa luvattoman kauan viime postauksesta. Jotenkin on niin kiire, etten ehdi kirjoittamaan mitään. Tai en vaan saa aikai...