Lukijat

perjantai 21. marraskuuta 2014

lunta!
tänään sitä lunta sitten tuli tänne eteläsuomeenkin!ehdin tulla töistä kotiin ennen kuin alkoi sataa melko navakasti lunta.juoksin pienen metsälenkin kun kerrankin arkena kerkesin ennen pimeää juoksemaan.alkuun tuli rauhallisesti ihania hiutaleita,tein metsälenkin rauhassa ja juoksin kotiin maantietä pitkin(sotungin tiellä ei ole kävelyteitä)ja vaihdoin lenkkarit ja join urheilujuomaa ja kävin vessassa ja lähdin uudelle lenkille,kun eka rauhallinen tuntui hyvältä.toinen lenkki oli tuskaisempi.lunta tuli vaakatasossa ja kengät ja sukat oli parin kilsan kohdalla jo läpimärät.juoksin kuitenkin urhoollisesti urheilupuiston tasaisempia reittejä ja sain reilun vitosen tehtyä.yhteensä tuli n.9km.
illalla kävin taas siiderillä lenkkikaverilla(hyi minä)mä siis otan itse aina siiderit kaverille mukaan,en juo hänen juomiaan jos niin luulette..nyt mulla oli tän kesän suosikki juomaa mansikka-lime rainbowlta.2 puolen litran tölkkiä join ja pienen naukun kermalikööriä(kiitos kaveri kun tarjosit)mukava oli porista kivassa seurassa.
nyt menikin näköjään väsymys ohi.muut jo nukkuu ja mä istun täällä koneella.
lähden kuitenkin kokeilemaan josko se uni tulisi.toivottavasti lumi on vielä aamulla maassa,valaisee kivasti maisemaa.
öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...