Lukijat

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

lepoa ja liikuntaa: ihana viikonloppu

Eilen oli kiva päivä. Pojat lähti mun isän kanssa talmaan laskettelemaan ja mies oli äitinsä luona kyläilemässä. Mä olin siis ruhtinaallisesti 5 tuntia yksin! Ystäväni naapurista tuli kahville,muuten en tehnyt mitään. Ihana rauha.
Mies tuli kotiin ja nuoremman poikani kummisetä ystäväpariskuntansa kanssa tuli laivalta meille käymään. Olivat vähän Laiva tunnelmissa, mutta oli ihan kiva kun tuli porukkaa. Pojatkin palasivat laskettelemasta ja tehtiin nachoja jauhelihalla ja muilla höysteillä. Pojan kummisetä jäi meille yöksi, muuten talo hiljeni aika ajoissa.

Tänään oli yhteis-metsäpitkis  vuorossa. Mentiin sipoonkorpeen sotungin koululta, eli metsässä juoksua tuli reilu 10km ja yhteensä maantie pätkineen 17.7km.
aika vaativia oli noi kallio nousut,oli meinaan aika pliukasta!

Meitä oli taas sama 4 naisen porukka, ollaan juostu ennenkin noissa maisemissa. Oli aika märkä keli, kengät kastui aika nopeasti. Siellä myös sateli välillä räntää ja välillä vettä ja olin aikalailla uitettu koira kun reilun 2 ja puolen tunnin päästä olin kotona. Mutta oli se taas kivaa! Ehdittiin jutella ja ihastella kauniita maisemia, ja kuntokin alkaa taas palata omalle tasolleen, eikä enää lopu energiat kesken. Siis ainakin tänään tuntui siltä.

Huomenna palataan arkeen taas, poikienkin loma on loppu. Ihan kiva, teinin päiväjärjestys meinas taas heittää kuperkeikkaa.
Ensi viikolla ois taas yleisurheilua 4 eri pituista ja kovuista juoksulenkkiä. Lauantaina ois tarkoitus mennä 25km yhteislenkille olumpiastadionilta. Aika jännää, en ole koskaan juossut niin pitkää lenkkiä. Ois tarkoitus juosta hhm reittiä .Se on mulle täysin uusi, kivaa päästä juoksemaan keskustaan. Vähän mietin jaksanko, kun on kuitenkin ollut vähän vähemmän juoksua menieren taudin ja häntäluuvamman takia. Keskustasta osaan kuitenkin kotiin, hyppään bussiin jos voimat loppuu

Mukavaa uutta viikkoa! Miltä sun viikko näyttää..vai meetkö fiiliksen mukaan?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...