Lukijat

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

pientä takapakkia hyvää ruokaa ja itsensä huomioimista.


Eilen käytiin siskon kanssa tunnin rauhallisella kävelyllä pikkuvaavin kera. Mun kroppajumin ja siskon parin kuukauden takaisen synnytyksen takia vauti oli meille kummallekin sopiva.

Olin töissä alkuviikon, mutta epävarmuus viikonloppuisen "kohtauksen" syystä kaihersi ja tajuton jumitus kropassa ajoi lääkäriin. Selvyyttä ei suoranaisesti tullut, mutta sydän ok eikä mitään hälyyttävää ollut. Poskionteloissa oli tulehdus vaikken ollut kyllä mielestäni kärsinyt nuhastakaan.. Mutta ontelot kuvattiin ja siellä oli tulehdus, niinä syön nyt antibioottia ja olen loppuviikon sairaslomalla.

Mä päätin keskittyä kehon huoltamiseen tän saikun aikana. En oo sinänsä kipeä, huippaa vähän kumarrellessa ja noi pirhanan lihakset on tosi kipeät ja jäykät , kun pitää kääntää päätä pitää puoli kroppaa kääntää..Väsymys on edelleen ärsyttävä. Jospa toi antibiootti veisi senkin pois..Toivotaan.
Sain vihdoin varattua itselleni hierojan ja menin jo tänään 30 minuutin niskahartia hierontaan. Ihanan kamalaa. On niin järkky jumitus, että välillä teki kipeää, mutta toi nuori opiskelija nainen oli tosi hyvä hommassaan. varasin huomiseksi uuden ajan, että saan vähän helpotusta yläkroppaan. Huomenna on vuorossa myös rintarangan hierontaa ja tulee tekemään gutaa..
tänään tein ruuaksi karjalan paistia pitkästä aikaa...oli herkkua!

muussilla ja halloumi viinirypälesalaatilla ryyditettynä
 Illalla käväistiin pienellä etana kävelyllä naapuri lenkkikaverin kanssa.  Mun hieronnan jälkeinen olotila ja jumitus ja kaverin yhä paheneva selkäkipu piti vauhdin ja matkan maltillisina. 2.1km ja 24 minuuttia. Hyvää teki silti. Huomenna meen saattamaan kaverin aamulla töihin parin kilsan päähän ja käpsyttelen sitten takaisinkin. Kävelyt ja venyttelyt ja toi hieronta on huomisen ohjelmassa ainakin ja lepo, sitäkin tarvitaan.

Olen siis taas lähtöpisteessä, ei pysty juoksemaan ohjelman mukaan. Jos viikonloppuna uskaltaisi pienen rauhallisen lenkin tehdä. Sain hyviä venyttelyohjeita hierojalta , tein niitä jo tänään ja huomenna lisää. Vielä on hyvää aikaa puolikkaalle, eli ei mitään hätää, alan juosta ohjelman mukaan kun siihen pystyn.
Ilmat on niin loistavat, ainakin toistaiseksi, eli ulos on tavalla tai toisella päästävä.

Mukavaa loppuviikkoa ja uuteen nousuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...